Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čech (†52) zemřel ve slovenských horách: Záchranáři o jeho život bojovali desítky minut

Čech (†52) zemřel ve slovenských horách: Záchranáři se ho snažili hodinu oživit (ilustrační foto)
Čech (†52) zemřel ve slovenských horách: Záchranáři se ho snažili hodinu oživit (ilustrační foto)  (Autor: Facebook/Horská služba Slovensko)
Autor: rc - 
16. února 2020
16:53

V sobotu večer se stala tragédie ve slovenském městě Buly, které se nachází poblíž Starých hor. Dvaapadesátiletý Čech si měl odpoledne stěžovat na bolesti na hrudi a náhle zkolaboval. Záchranáři se ho snažili hodinu oživit. Bohužel marně.  O tragédii informovala Horská záchranná služba na svých stránkách. 

Napilno měli v sobotu večer slovenští záchranáři. Ti nejprve vyjížděli na pomoc dvaapadesátiletému Čechovi. „Šlo o resuscitaci dvaapadesátiletého muže z Česka, který se nacházel v obci Buly,“ uvedla slovenská Horská záchranná služba v prohlášení na svém webu. Záchranáři o mužův život bojovali hodinu, ale marně. „Muže, který si stěžoval po poledni v ten den na bolesti na hrudi, se navzdory hodinové resuscitaci zachránit nepodařilo,“ stojí dále v prohlášení.

O hodinu později záchranáři vyjížděli k druhému případu. V Hermanci pod  Donovalmi zkolaboval teprve devětačtyřicetiletý muž. „I v tomto případě, bohužel, resuscitace nebyla úspěšná,“ uvedla Horská záchranná služba v prohlášení.

offline ( 16. února 2020 17:41 )

Srdcaři...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání