Charlotte působí leckdy jako dokonalá princeznička, ale svým vyplazováním jazyka dokáže pobavit celý svět. Nyní její maminka Kate sdílela se světem krásnou momentku čtyřleté dívenky a prozradila i několik tajemství o rodičovství. 

„Mám jednu tuto fotku Charlotte, jak čichá k modrému zvonečku, a opravdu, jsou to právě momenty jako tenhle, které jsou pro mě jako rodiče nejcennější,“ objevilo se na instagramu u snímku, který nafotila právě sama vévodkyně z Cambridge. „Snažím se každý den věnovat takovým chvilkám, i když jsou malé, nebo i když zrovna nemám čas,“ objasnila.

Manželka prince Williama (37) takto o svém soukromí nepromluvila ale jen tak, nýbrž se jednalo o součást propagace jejího podestu Šťastná máma, šťastné dítě, anglicky ‚Happy Mum, Happy Baby’. V něm otevřeně hovoří o svých rodičovských zkušenostech a svěřila se s tím, že ani ona to nemá coby maminka moc jednoduché. Potýká se s tím, co zná asi každá žena, která se snaží skloubit mateřství s kariérou – cítí totiž pocit viny pokaždé, když odchází od svých dětí.

Navíc kvůli královským povinnostem musí i cestovat, a tak své miláčky – George (6), Charlotte i Louise (1) občas nevidí dlouhou dobu. Dokonce se jí už i stává, že se děti ptají, proč od nich odchází. „Stává se to pořád. Dokonce dnes ráno, když jsem je šla vyzvednout ze školy, tak George a Charlotte mi řekli: 'Mami, jak si nás ráno mohla nechat ve škole?'," cituje deník Mirror krásnou Kate.

Ta se zkrátka netají tím, že být rodičem není procházka růžovým sadem, ale naopak pořádná výzva. „Zpochybňujete svá vlastní rozhodnutí a vlastní úsudky a podobné věci. A myslím, že to začne okamžikem, kdy máte dítě,“ tvrdí trojnásobná maminka, kterou Britové milují.

VIDEO: Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi

Video
Video se připravuje ...

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi @kensingtonroyal

Fotogalerie
149 fotografií