Petr Novotný se po dlouhé době ukázal na akci, aby podpořil svého syna Pavla (38), který je starostou Řeporyjí. Společně se vydali na slavnostní odhalení ulice, která dostala jméno po básníku Ivanu Martinu Jirousovi (†67), který byl ale především známý coby Magor Jirous.

Zatímco Pavel měl projev, jeho tatínek hrdě přihlížel a podle jeho výrazů se zdálo, že je spokojený a zřejmě ho zrovna nic netrápí. Usmíval se a dopřál si i nějaké občerstvení.

I když od dob, kdy uváděl zábavné pořady Novoty, Dobroty i řadu Silvestrů, už sice viditelně zešedivěl, tak ale vypadal, jako by se od těch chvil zase tak moc nezměnilo. Stejný kulatý obličej a dobrácký úsměv.

Zdá se tedy, že zdravotně je na tom už lépe. Ovšem v roce 2013 utrpěl mrtvici a tehdy definitivně pověsil moderování na hřebík, jelikož se mu těžce hledala slova. Sérii zdravotních problémů si pak vytrpěl na přelomu roku 2016 a 2017, kdy opakovaně kolaboval a končil v nemocnici.

Nejprve mu selhaly ledviny a posléze měl problémy i s močovým měchýřem, následně prodělal infarkt. Petr se ale i přes veškerou nepřízeň osudu ukázal jako velký bojovník, který se jen tak nevzdává. 

VIDEO: Pavel Novotný s otcem na křtu Fešáků

Fotogalerie
43 fotografií