Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dáša (14) prý otěhotněla s Ivanem (10): Otcem je ale údajně jiný chlapec (15)

Autor: shp - 
15. února 2020
11:38

Ruská telenovela ohledně otcovství mladé promiskuitní dívky Dáši (14) se opět rozjíždí na plné obrátky. Nezletilá Ruska označila teprve desetiletého Ivana za otce svého nenarozeného dítěte. Jenže poté, co lékaři zjistili, že dětský milenec ještě nemůže mít děti, se do všeho vložila ruská policie. Ta tvrdí, že je otcem někdo jiný.

Darja alias Dáša se dostala do téměř všech světových médií poté, co tvrdila, že ji oplodnil teprve desetiletý Ivánek. Jenže urolog zjistil, že chlapec ještě nemůže mít děti, protože je ve svém věku dle jeho zjištění stále neplodný.

A pokud někdo nevěřil, že je malinkatý Ivánek otcem dítěte, měl nejspíš pravdu. Ruské noviny Komsomolskaya Pravda totiž uvedly, že policie vyšetřuje jiného patnáctiletého chlapce, že je biologickým otcem nenarozeného dítěte nezletilé prostopášnice.

Sex nezletilých

Ruská média chlapce označují jako Stefana, ale nejde o jeho skutečné jméno. Podle dostupných informací skončil nezletilý v domácím vězení. Nejnižší věk, při němž mohou mít Rusové sex, je tamními zákony staven na 16 let. Dotyčný tak bude mít podle všeho vážné problémy.

Dáša vyvolala v Rusku velkou vlnu pozdvižení poté, co veřejnost informovala, že otěhotněla teprve v 13 letech. V televizi pak dokonce prohlásila, že to byl Ivanův nápad mít sex. Když se ho ptali, zda by mohl být otcem dítěte někdo jiný, odvětil: „To nemůže být pravda!

Testy DNA ukážou pravdu

Chlapcova matka Galina je přesvědčena, že její syn mluví pravdu. „Věřím svému synovi, že je otec. Chápu, že si neuvědomil, co se stalo,“ nechala se slyšet. Testy otcovství nelžou. Tak aby se pak chlapec nedivil, že je nejmladším paroháčem Ruska. Testy DNA určitě proběhnou. Daily Mail uvedl, že je Dáša obětí znásilnění. Tak jak je to tedy?

okluznifranta1 ( 15. února 2020 15:04 )

Chuj i s těma dacanama...

lunatic ( 15. února 2020 13:23 )

Nezbývá,než rodičům poblahopřát a zároveň i vyjádřit určité zděšení,že právě tato,d bilní země nám byla v minulosti komunisty dávána za příklad

borjar ( 15. února 2020 13:18 )

Kdy již přestanou sem cpát Gottovou a její idiotskou rodinu? Se mi chce s ních zvracet.

PavelSki ( 15. února 2020 11:59 )

byly

PavelSki ( 15. února 2020 11:58 )

Jablko nepadá daleko od stromu,
ty "bláznivé" matky mi připadaj, že by byli strašně sťastné, kdyby tomu tak bylo a nejlépe veřejně představit celému světu tento "rekord".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání