Tamara Klusová slavila nejen svátek zamilovaných, ale také vlastní zrození. A tak využila příležitosti výjimečného dne a vydala se vstříc kadeřnickému salónu, kde jednou za čas ráda experimentuje se svým vzhledem. Kdo by si tedy pomyslel, že si jen nechala dobarvit odrosty, teď se asi bude hodně divit.

Manželka oblíbeného zpěváka, která ještě poměrně nedávno oplývala úplně světle blond vlasy, znovu zatoužila po změně. A to opravdu výrazné! Za asistence dvou kadeřníků se z ní během několika minut stala dlouhovláska s mohutným napleteným ohonem, který je z větší části křiklavě růžový! Že by valentýnská edice?

Tenhle „pankáčský“ vzhled udělal z Klusové úplně jiného člověka. Málokdo by asi hádal, že má doma tři děti. Mladistvý účes jí rozhodně ubral pár let, a tak to působí dojmem, že se Tamara snaží alespoň na pohled oddálit blížící se „Kristova léta“, která oslaví přesně za rok. Růžový ohon z ní udělal rebelku, která s lehce přimhouřeným očkem slaví spíš o deset let méně... Podívejte se v galerii na proces, jenž z přírodní bioženy Tamary Klusové udělal během krátké chvilky pěknou dračici!

VIDEO: Tamara Klusová na Social Awards

Video
Video se připravuje ...

Tamara Klusová na Social Awards David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
48 fotografií