Kontroverzní americká modelka Amber Rose nezůstala své pověsti skandalistky a potížistky nic dlužná, a ke všem svým tetováním se rozhodla přidat další. To se stalo doslova nepřehlédnutelným! Po vzoru mnoha jiných šťastných rodičů, co si nechali vytetovat jména či podobenky svých milovaných ratolestí, ona zašla do krajností: Jména svých synků Sebastiana Thomaze (6) a Slashe Edwardse (4 měsíce) si nechala napsat přímo na čelo v podobě slovíček „Bash Slash“.

Silikonem notně vytuněná modelka také prozradila, že ji v tomto extrémním rozhodnutí podpořil její aktuální přítel, hudební producent Alexander Edwards (32), který je zároveň otcem malého Slashe. V americké televizi Fox Soul TV Amber uvedla, že inspirací pro tento odvážný krok byla i nedávná tragická smrt basketbalisty Kobeho Bryanta (†41). „Nechci, aby to vyznělo nějak banálně, ale právě Kobeho smrt mě přinutila popřemýšlet o mém životě. Život je tak krátký… Když něco chcete, prostě to udělejte. Žijte svůj život nejlépe, jak umíte, a ničeho nelitujte,“ zdůraznila.

Na sociálních sítích se ale ovšem pochopení nedočkala, mnozí nechápali, proč si navždy zhyzdila obličej. Tím spíš, když vlasy ono tetování rozhodně nezakryje, jelikož nosí kratičkého ježka. Místo toho, aby si vzala nějakou zpětnou vazbu k srdci, rozhodla se s kritikou bojovat tím jediným, co umí: Svou lehce lacinou vulgaritou. Sdílela totiž vyprsenou fotku v rajcovním župánku s textem „krása není v tom, co je na povrchu, počítá se to, co je uvnitř. V mojí ku*dě a v mém srdci“.

VIDEO: Amber Rose ukázala neoholený klín 

Video
Video se připravuje ...

Amber Rose ukázala neoholený klín instagram.com

Fotogalerie
29 fotografií