Plavovlasá sexbomba Dara Rolins každoročně zásobovala své příznivce rajcovními fotkami z pláží na ostrově Bali, kam jezdila pravidelně každý leden. V tomto bezesporu exotickém ráji nejenom relaxovala, ale i pracovala – vznikl zde například její diář Rok podle Dary. Tři roky před kulatou padesátkou se však odhodlala k radikálnímu kroku - rozhodla se, že se vzdá své útulně zařízené nemovitosti jen kousek od pláže, k níž patřil i soukromý bazén.

„Domek jsem už pustila. Měla jsem ho tři roky, ale poté, co tam všichni moji známí a kamarádi byli mnohem častěji než já, jsem si uvědomila, že to úplně pro mě zase takovou cenu nemá. Protože mně čas nedovolí, abych tam jezdila tak často, jak jsem to měla původně v plánu,“ vysvětlila slovenskému magazínu Nový Čas interpretka legendárního hitu Zvonky štěstí, který nazpívala ještě jako dítko s mnohonásobným držitelem ocenění Zlatý slavík Karlem Gottem (†80).

Na Bali ovšem Dara nezanevřela a chystá se tam zajet i během roku. „Nyní je to tak, že už dnes vím, že příští rok v lednu tam zase vyrazím. Pokud se tedy zadaří, protože říkám si to vždycky, během roku tam zaletět tak na týden, na 14 dní... Ale to si už klidně pronajmu nějaký jiný domek, nebo budu u kamarádů, těch tam už dnes mám hodně,“ uzavřela Rolins, která za pronájem vily na jeden rok platila odhadem Nového Času prý přibližně 30 tisíc eur, což je 745 tisíc korun ročně. Na měsíc pak takový pronájem přijde v přepočtu na více jak 62 tisíc českých korun… A to skutečně není málo za bydlo, v němž se pak tráví naprosté mininum času!

VIDEO: Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
82 fotografií