Herečka Tereza Ramba tajila nejenom svoje těhotenství, které odhalila až počátkem léta na instagramu v dlouhém statusu, jímž byla v podstatě báseň O tobě sním. Tmavovlasá kráska, která je už skoro čtyři roky ve vztahu s tanečníkem Matyášem Rambou (29), poté utajila i jejich „prázdninovou“ veselku. A stejně tak šťastní rodiče mlžili i ohledně přesného data porodu.

Pohlaví miminka už omylem tak trošku prozradila sama maminka, když se rozplývala nad fotografií svého manžela na horách, v náručí držícího jejich společnou ratolest. Ke snímku totiž napsala dvě všeříkající slova: „Moji horalové.“ Takže bylo jasné, že to bude kluk jak buk. Až nyní je to však potvrzeno: Zdroj blízký rodině prozradil redakci Supermamy.cz i jméno! A teď se podržte: Manželé Rambovi vybrali pro chlapečka skutečně krásné jméno, Mikuláš.

Prozrazení však bylo jen otázkou času. Tereza totiž svého hošíka stále kojí a bere si ho s sebou i na natáčení pohádky O Vánoční hvězdě i na zkoušky nové divadelní hry Amerikánka, kde hraje jednu z hlavních rolí. Doma ho ale asi bude muset nechat, až půjde na slavnostní oceňování Českých lvů 7. března. Je totiž nominována za hlavní roli v hořké komedii Vlastníci, za kterou již obdržela Cenu českých kritiků.

VIDEO: Tereza (tehdy ještě) Voříšková: Žárlila na doprovod svého ex Vojty Kotka!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Voříšková: Žárlila na doprovod svého ex Vojty Kotka! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
61 fotografií