Lou Fanánek Hagen se nebojí silných slov. A to jak v textech svých písní, tak v osobním životě. Díky tomu se Fanánek nezdráhá hodnotit násilný odchod ze světa Františka Sahuly jako důsledek kytaristova chování. „Nasral za svýho života spoustu lidí a pak se mu to vrátilo odjinud,“ vyjádřil Fanánek pro časopis Reflex svůj pohled na brutální čin dvou mladíků, který připravil v květnu 2008 Sahulu o život.  

„Jako kdyby se nad ním kumuloval mrak, kterej nakonec dopadl v podobě těch dvou pitomců, který ho vůbec neznali,“ má svéráznou teorii hudebník. Fanánek se navíc ani nebojí přiznat, že když se dozvěděl o Sahulově vraždě, nijak zvlášť ho to nezasáhlo. „Ke konci jsme byli radši, když jsme ho neviděli. Býval hodně vykalenej, už s námi ani nehrál jako host,“ vzpomíná na dobu před dvanácti a více lety Hagen.   

Zároveň ale Fanánek s postupem let připouští, že na někdejšího kolegu z hudební branže poslední dobou myslí čím dál častěji. K Fanánkově vlastnímu překvapení na někdejšího kytaristu vzpomíná v podstatě v zásadě v dobrém. „Teď mi chybí. Byl to originál,“ přiznává umělec, který se Sahulovi rozhodl dokonce věnovat novou desku.     

CELÝ ROZHOVOR S FANÁNKEM V REFLEXU ČTĚTE ZDE!

VIDEO: Fanánek ze Tří sester se zastal Miloše Zemana! Souhlasím s jeho názory!

Video
Video se připravuje ...

Fanánek ze Tří sester se zastal Miloše Zemana! Souhlasím s jeho názory! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
36 fotografií