Ze zahraničních erotických stránek unikly v roce 2013 do Česka fotografie a videa z pornoparty, jíž se měla Kateřina Zemanová zúčastnit. Záběry z večírku, kde rozesmátá prezidentova dcera tančí a přihlíží probíhajícím orgiím, jako první tehdy zveřejnil server eXtra.cz. Poté se záběry z videa rozlétly do celého světa a skandál byl na světě.

Nikdy jsem se žádné takové akce nezúčastnila. Jedná se o podvrh,“citovala Kateřinu Zemanovou prezidentova mluvčí Hana Burianová.

O sedm let později se na erotickou aférku Kateřiny zeptala redaktorka v týdeníku Téma a její odpověď hodně překvapila. „Mě to nikdy neštvalo, že jsem na té akci přihlížela. Doma jsme se tomu zasmáli. V životě jsem si negooglila svoje jméno, tak ani nevím, co se o mně tehdy psalo. Nikdy jsem se tomu tématu nevyhýbala, ani ho nijak neomlouvala. Proč taky, nezastávala jsem žádnou oficiální pozici. Komu jsem tím lidsky ublížila? Bylo mi osmnáct. Neznám člověka, který by se v tomto věku nechoval někdy jako debil. To je fáze, kterou si musíte prožít,“ říká v Téma dcera Miloše Zemana.

„Nemám ráda argumentaci, že jako dcera prezidenta musím příkladně ovlivňovat kariéru mého otce. Myslím si, že už je na čase rozpustit myšlenku, že otec, matka a já jsme jedna jednotka, která musí mít 24 hodin denně na starosti nějakou politickou agendu. A musí se podle toho modu chovat,“ dodává Kateřina, která už několik let žije a studuje v Londýně.

Je ale trochu nepochopitelné, proč to po zveřejnění nahrávek popírala, když se tomu doma tolik nasmáli?

VIDEO: Hrála Kate Zemanová skutečně v pornu?

Video
Video se připravuje ...

Hrála Kate Zemanová skutečně v pornu? Redakce

Fotogalerie
48 fotografií