Na starousedlíky si nemůže stěžovat. Jenže s nastěhováním nových sousedů se její klidný domov pomalu změnil v peklo. „Mám v domě několik sousedů...“ začala vyprávět herečka. „Ten dům je poměrně rozsáhlý, tak je tam asi hodně slušných lidí, ale...“ naznačila nejdřív problémy opatrně. Ale nakonec to herečka nevydržela: „Já to teda řeknu – jsou tam dva takoví hajzlové!“ rozhorlila se Hadrbolcová na chatu seriálu Ulice.

„Nikdy jsem třeba nevjela autem na dvůr, a to tam bydlím přes padesát let, ale loni na podzim mi nebylo dobře, a tak jsem nechala auto stát tři dny na tom dvorku. A ten jeden hajzl mi to polepil sprosťárnami na lístečcích,“ vylíčila šikanu ze strany sousedů. „Pak naštěstí pršelo, takže jsem je sloupla a nevím přesně, co tam bylo. To je opravdu výlupek. A ta druhá partaj to samé!“ dodala herečka rozhorleně.

Bydlel tam i Faun

Dům, v němž žije Hadrbolcová, si zahrál také ve filmové komedii Věry Chytilové (†85) Faunovo velmi pozdní odpoledne. Bydlel v něm stárnoucí seladon Faun v podání Leoše Suchařípy (†73) a zval si tam mladé dívky.

Co na to právník?

„Případem by se měla zabývat policie . Podle toho, o jakou situaci se jedná, by mohlo být takovéto jednání vyhodnoceno jako například trestný čin vydírání, apod. Doporučuji se rozhodně, pokud je někdo v takovéto situaci, obrátit na policii,“ radí renomovaný pražský advokát Jan Černý.

Fotogalerie
26 fotografií