S přesným vyplňováním rozvodových papírů už několik dní Dominice pomáhají úředníci z finské ambasády v Praze. Požádala je o pomoc nejen proto, aby neměla v dokumentech chyby, ale také z důvodů, že jsou teď oba s manželem v Česku. Zítra to bude měsíc, co bývalý kytarista finské metalové skupiny Stratovarius přiletěl do Česka z Mexika a začal znovu bojovat o srdce své ženy, která od něho utekla už v prosinci.

Důležité datum

„Musím si ještě s ambasádou ujasnit důležitou věc. A to termín, od kterého chci rozvodové řízení řešit. Protože ten je klíčový pro celou záležitost,“ řekla Blesku Dominika. „U majetkového režimu manželů ve Finsku datum zahájení rozvodového řízení určuje, jaký majetek bude zahrnut do vypořádání majetku manželů,“ řekla k tomu ambasáda. „Je-li jeden z manželů nadměrně zadlužen, jeho jmění se označí jako nula,“ vysvětlil úředník.

A tak to pravděpodobně dopadne s Timem, protože jeho dluhy dosahují podle informací Blesku v přepočtu na koruny až dvou milionů! Sečteno, podtrženo, pokud muzikantův majetek prohlásí soud za nulový, Dominika si nebude moci v rámci rozvodu na Timovi nic nárokovat. Otázkou je, co by vlastně po člověku, který nemá střechu nad hlavou a přiletěl do Prahy s jedinou igelitkou, chtěla.

Otázkou je, jestli společná noc celou situaci zásadním způsobem nezměnila a rozvod nakonec nepůjde k ledu. Nebo si nejstarší dcera Mistra bude stát za svým a noční radovánky byly jen jakési "loučení s minulostí"?

VIDEO: Timo na hrobě Karla Gotta: Měl jsem být na pohřbu, nepozvali mě!

Video
Video se připravuje ...

Timo na hrobě Karla Gotta: Měl jsem být na pohřbu, nepozvali mě! David Turek

Fotogalerie
44 fotografií