Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Striptérka spadla ze čtyř metrů z tyče: Se zlomenou čelistí a vyraženými zuby tančila dál!

Autor: rc - 
13. února 2020
18:00

Při pádu ze čtyř metrů si zlomila čelist, vyrazila zuby a vymkla kotník, ale stejně lascivně tančila dál. Americká striptérka Genea Skyová se sice stala hvězdou internetu, po pobytu v nemocnici ale přiznává, že už se k tančení u tyče nehodlá vrátit.

Genea Skyová ve striptýzovém klubu XTC Caberet v americkém Dallasu předváděla své dovednosti na tyči, když došlo k strašlivé nehodě. Skyová byla zhruba 4,5 metrů nad pódiem, když zničehonic spadla! Mladá striptérka po děsivém pádu ještě vstala a pokoušela se lascivně tancovat, později však skončila v nemocnici, kde musela podstoupit operaci.

 

 

Skyovou hospitalizovali v nemocnici se zlomenou čelistí, vyraženými zuby a vymknutým kotníkem. „Zlomila jsem si čelist a musela jsem podstoupit operaci. Vyrazila jsem si zuby a vymkla kotník. Kromě toho mám několik stehů, ale jinak jsem v pořádku. Nemám zlomenou žádnou končetinu, odešla jsem sama,“ uvedla ve videu na sociální síti instagram, kde ji sleduje 193 tisíc lidí.  

Podle informací TMZ Skyová po nehodě prohlásila, že už se nehodlá k striptýzu vrátit. Zranění, která při nehodě utrpěla, sice nejsou ohrožující na životě, pád ji však vyděsil natolik, že už si prý nedokáže představit, že by na tyč vylezla znovu.

lubosbeyr ( 13. února 2020 18:35 )

Bulvární Blesk se probudil. Na Novinkách to psali už před dvěma dny.

Zobrazit celou diskusi