Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sourozenci (†4 a †8) se oběsili na psím vodítku: Matce hrozí trest smrti!

Autor: rc - 
14. února 2020
12:42

Doživotí nebo dokonce i trest smrti hrozí 37leté Lise Snyderové z americké Pensylvánie, kterou policisté viní z brutální vraždy jejích dětí. Sourozence Connera (†8) a Brinley (†4) našli oběšené na psím vodítku a přes veškeré snahy lékařů se je bohužel už nepodařilo zachránit.

K tragickému incidentu došlo loni koncem září. Linda Snyderová z pensylvánského města Albany Township zavolala na tísňovou linku a operátorce řekla, že ve sklepení domu našla své dvě děti oběšené. Do rodinného domu se okamžitě rozjeli policisté, kteří našli chlapce Connera a holčičku Brinley visící na psím vodítku. Osmiletý chlapec a čtyřletá dívka byli převezeni do nemocnice, navzdory všem snahám lékařů ale sourozenci museli být po čtvrt roce odpojeni od přístrojů. 

Podle médií byla v době tragédie s dětmi doma pouze matka, která byla nakonec zatčena a obviněna z jejich vraždy. Snyderová záchranářům prý tvrdila, že jejího syna šikanovali a on kvůli tomu vyhrožoval, že spáchá sebevraždu. Vyšetřovatelé ovšem později našli několik videí, na nichž se Connor směje se svými údajnými šikanátory a nic nenasvědčuje tomu, že by mezi sebou měli špatné vztahy.

Rodinu navíc několikrát v minulosti navštívila sociální pracovnice a Connera v roce 2014 matce dokonce odebrali. Do její péče se však o několik měsíců později vrátil. Podle soudních záznamů měla Snyderová několik týdnů před smrtí Brinsley a Connera na internetu vyhledávat hesla jako „oběsit se“ či „jak dlouho člověk umírá při otravě oxidem uhelnatým v autě“.

Kriminalisté navíc při prohledávaní rodinného domu našli šokující fotografie, na nichž má Snyderová sex s rodinným psem. Snyderová, která tvrdí, že je nevinná, čelí obvinění z vraždy svých dětí a týrání zvířat. Jessica Senftová, známá Snyderové, při své výpovědi před soudem ve středu uvedla, že sedmatřicetiletá obviněná doufala, že bude propuštěna na kauci a plánovala si vzít život. Snyderové však byla kauce zamítnuta a v případě prokázání viny by mohla dostat až trest smrti.

Slavek ( 14. února 2020 14:48 )

To video s tim psem by nekde nebylo ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání