„Dneska jsem měla první natáčecí den na Slunečné a bylo to bájo. Těším se na vás u obrazovek,“ svěřila se na instagramu herečka Alice Bendová (46) a pochlubila se snímkem, na němž pózuje s představitelkou hlavní role Týny alias Evou Burešovou (26) a její ambiciózní sestrou Sylvou v podání Barbory Jánové (30).

Okamžitě se spustila vlna spekulací, jakou roli by si zde asi tak mohla Bendová zahrát. „Doufám, že ne mrchu!“ napsala Alici jedna její fanynka, herečka však obratem reagovala: „Já doufám, že jo!“

Jak se zdá, i půvabná Bendová se drží všeobecně zažitého názoru, že záporné postavy jsou mnohem zajímavější a herecky pestřejší nežli ty kladné. A vzhledem k její kráse nejspíš není divu, že jí zrovna tyto party bývají svěřovány. Ideálně se hodí na vypočítavou potvoru.

Na televizních přijímačích totiž není žádným nováčkem, legendární „záporačku“ Simonu ztvárňovala již v seriálu Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy a komplikované charaktery jí byly svěřeny například v Modrém kódu, Svatbách v Benátkách nebo v Kameňáku.

Mezi svými příznivci je populární mimo jiné i proto, že se navzdory svému věku nebojí odhalených scén. Není divu – přestože jí depresivní padesátka pomalu, ale jistě už klepe na vrátka, její dokonalou postavu jí bezesporu závidí o polovinu mladší ženy.

VIDEO: Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná.

Video
Video se připravuje ...

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná. FTV Prima

Fotogalerie
91 fotografií