Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Luxusní pyžama do 1000 Kč: V těch budete chtít strávit celý den!

14. února 2020 | 06:00

Dnes je den svatého Valentýna a vůbec nezáleží na tom, zda ho slavíte, nebo ne. Den si můžete zpříjemnit tak jako tak. A proč ne rovnou celý víkend? Máme pro vás tipy na skvělá pyžama, ve kterých budou relaxování i večerní romantika ještě lepší!

Na Valentýna si klidně můžete udělat radost novým kouskem, ve kterém vám bude příjemně. Pokud partnera nemáte nebo jen zkrátka Valentýna neslavíte, udělejte si hezký večer sama pro sebe. Otevřete si lahev dobrého vína (tedy pokud nedodržujete Suchý únor), pusťte si oblíbený film a vklouzněte do vany plné bublinek. Zkrátka využijte čas pro sebe.

Luxusní pyžamko však uvítá i druhá strana, která Valentýna slaví, a to na večeři, kterou plánujete doma, ale pozor – i venku! Přijde vám to podivné? Pyžamo musíte jen správně zkombinovat. Mělo by to být nejlépe to saténové s dlouhými nohavicemi. Obujte lodičky nebo sandálky na podpatcích, vezměte si elegantní kabátek a zvolte vhodné šperky. Až přijdete pozdě večer domů, můžete vklouznout rovnou do postele.

I celebrity si oblíbily pyžama na běžné nošení. Inspirujte se u Gigi Hadid a Iriny Shayk.
Autor: profimedia.cz

Pamatujete na seriál Sex ve městě, v němž Carrie vyběhla v pyžamu a kožíšku na zasněženou ulici? Tak to je přesně ono! Tato varianta je pro odvážné. Vzít si ale můžete pouze saténovou halenku z pyžamového kompletu a zkombinovat ji s džínami nebo s koženou sukní. Fantazii se přece meze nekladou.

Sex ve městě
Autor: HBO

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová