Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Insta milenci utratili miliony za operace: Chtějí vypadat jako zpěvák a anime panenka

Autor: DH - 
13. února 2020
13:30

Oli (30) a jeho o čtrnáct let starší partnerka Morgan se proslavili svým instagramovým účtem, který sledují stovky tisíc uživatelů. Oba jsou posedlí plastickými operacemi, dohromady jich podstoupili více než dvacet, aby dosáhli toho, že muž bude vypadat jako jeho milovaný zpěvák a žena jako panenka z anime filmů.

Angelique „Frenchy“ Morganová (44) a Oli London (30) a žijí společně v britském hlavním městě Londýně a na sociální síti Instagram už posbírali více než 200 tisíc sledujících. Ty zaujala především posedlost páru plastickými operacemi, za které během 24 zákroků zaplatili dohromady 250 tisíc liber, tedy v přepočtu 6,7 milionu korun.

London je zarytým fanouškem hudebního směru K-pop a jeho idolem je zpěvák skupiny BTS Park Ji-min. Doposud už podstoupil několik operací, aby vypadal jako on a v Las Vegas se dokonce oženil s plastovou figurínou svého milovaného hudebníka. „Byl to citlivý obřad. Ji-min je můj idol. Utratil jsem hodně peněz, abych vypadal jako on a teď jsem si ho vzal. Je to jako sen,“ řekl muž Daily Mailu.

„Nechávám se operovat od roku 2013, kdy jsem se rozhodl, že chci vypadat jako Park Ji-min. Miluji plastový vzhled,“ dodal muž, který už podstoupil například tvarování brady nebo náročnou operaci, která mu má změnit tvar očí. Pravidelně také dochází na botox nebo bělení kůže.

Jeho partnerka Angelique se také nechala několikrát operovat, především na prsou, protože je jejím snem vypadat jako panenka z anime filmů. „Podstoupila jsem i pár operací nosu, několik úprav rtů a samozřejmě botox,“ řekla žena, která původně pochází z Paříže, stejně jako její partner. Na jeho posedlost i svatbu s figurínou si prý zvykla, jeho umělý vzhled se jí líbí.

„Žárlila jsem, když se Oli oženil s tou figurínou. Teď to ale společně sdílíme a já dokonce letím do Koreje, abych dál podpořila svůj sen vypadat jako panenka,“ dodala Angelique. Zároveň také přiznala, že přes sociální sítě dostává s partnerem mnoho obdivných zpráv, ale také řadu zlých a urážlivých zpráv. Nic si z toho ale nedělá. „Budeme pokračovat v operacích a doufejme, že jednoho dne budeme vypadat stejně jako naše modly,“ uzavřela.

spania ( 13. února 2020 14:05 )

Blázni!!!

jezidedek ( 13. února 2020 13:37 )

kdyby si nechali radši vypláchnout hlavu od těch sraček co tam mají!!!

Zobrazit celou diskusi