„Kdybys měl syna a ten by řekl, že chce na konzervatoř, po takových zkušenostech, co máš, pustil bys ho tam, nebo ne?“ zeptala se na vcelku nevinnou otázku herečka a moderátorka Tereza Kostková (43) ve svém pořadu Blízká setkání na Českém rozhlasu Dvojce. A odpověď, kterou dostala, ji naprosto šokovala!

„Třeba mě to i za pár let čeká, protože jsem se stal dědečkem, před rokem a půl. Mám vnoučka, teď zrovna o víkendu u nás malej Timík (celým jménem Timotej) byl, takže je možný, že za šestnáct let mi přijde říct: Dědo, já chci bejt herec...,“ odpověděl Jiří Langmajer a prozradil tak široké veřejnosti, že je už od léta 2018 dědečkem díky starší, šťastně provdané dceři Terezce.

„Doufám, že budu mít šanci ho navést na úplně jinou kolej. Kdyby měl prožít takovej život jako já, tak by jeho maminka, což je moje dcerka, asi nebyla úplně spokojená,“ odpověděl herec se smíchem Tereze Kostkové na původní otázku. A ta nijak neskrývala, že i když se s Jiřím Langmajerem zná spoustu let, o tom, že je už dědečkem, neměla dosud ani tušení.

„Povídej, já to asi půjdu rozchodit. Jirko, ty jsi fakt děda?“ zeptala se překvapená Tereza Kostková. „A Adéla je babička. Bába, děda, už všechno říká, volá na mě. Koupil jsem mu teď bagr. Hraju si s ním, pitvořím se. To, co dědečkové dělaj, šišlám, po čtyrech chodím do schodů, ze schodů... A jsem nesmírně šťastnej, protože si myslím, že to přišlo ve správnou chvíli. Mohlo to přijít ještě dřív,“ popsal herec krásný vztah se svým prvním vnoučetem, o kterého se se současnou manželkou a známou moderátorkou Adélou Gondíkovou (46) rádi ve volnu postarají.

VIDEO: Jiří Langmajer: Po padesátce mám veselejší život!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Langmajer: Po padesátce mám veselejší život! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií