Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Dá se Jana dohromady s Brunem, a proč skončí Kristýna na policii?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
10. února 2020 | 14:04

Tento týden vás čeká jedna dramatická situace vedle druhé. Ředitelka Puklická zkolabuje na chodbě školy, Šárka stále nemůže najít svoje štěstí a Brunovi zastoupí cestu sok v lásce. Kristýna udělá velký průšvih, kterým si pořádně zavaří

Šárka se stále trápí pocitem, že je ta druhá a to i poté, co Martin Veroniku opustil. Když nastoupila na Veroniku s rozvodem, ta zkolabovala a Šárka má z toho výčitky svědomí. S Martinem Veroničino zhroucení pořádně zamávalo a teď je pro něj její uzdravení prioritou. Zdenky zdravotní stav se rychle zhoršuje a vidí to především Magda, která s ní žije. Tomáš zhoršení nevnímá tolik a vymyslí si pro ni valentýnské překvapení. Magda se ovše trochu obává, zda to maminka zvládne. Lumírova matka je přesvědčena, že je její syn nevinný a hodlá to za každou cenu dokázat. Podezírá Pumrovou a v dokazování její viny zajde hodně daleko. Co tohle pátrání na vlastní pěst způsobí?

Jana a Bruno všem tvrdí, že jsou pouze kamarádi. Jejich okolí si o nich ale myslí své a jen čeká, až se ti dva zase dají dohromady. Předvaletýnská party v Coolně je k tomu jako stvořená, kdyby se ale neobjevil menší zádrhel v podobě nečekané konkurence. Kristýna opět poruší všechny dohody, nikomu o sobě nedá dlouho do noci vědět, nezvedá telefony, nereaguje na zprávy. Po nekonečných hodinách muk se Blance najednou telefon rozezvoní, ovšem místo Kristýny se ohlásí policie.