„Byl to jeden z nejkrásnějších večerů, a to díky lidem okolo mě. Osm let na této škole mi dalo přátelství do konce života a nejen ve škole,“ svěřila se dojatá Natálie Otáhalová na instagramu a pochlubila se množstvím fotek, na nichž je vidět, že se nejenom náramně bavila, ale také jí to náramně slušelo. Pro tuto zvláštní příležitost zvolila světle modré šaty se „spadlými“ ramínky a s hlubokým dekoltem, v němž se jí blyštil jemný šperk. Jak později sama Natálie prozradila, za tento outfit vděčí módní návrhářce Taťáně Kovaříkové (52), tedy dámě, která ji oblékala i během oblíbeného tanečního pořadu StarDance.

V něžných šatech, v nichž vynikla Natáliina štíhlounká postava, zapózovala hrdá maturantka na sociálních sítích s celým širokým příbuzenstvem, a dokonce i tatínkem, kterého Marek Eben (62) během jednoho z přímých přenosů vtipně překřtil na George Clooneyho (58).

Podpořit ji přišel také její taneční partner ze StarDance, herec Matouš Ruml (34), kterého si diváci zamilovali jakožto přitroublého Lexu v sitcomu Comeback, a dorazil i její kolega z branže, tedy Tomáš Vořechovský (26). Ten ve StarDance tančil po boku spisovatelky Radky Třeštíkové (38) a hodně se řešil jejich vzájemný vztah, dokud Vořechovský nespáchal takzvaný „coming out“ a nepřiznal, že ho lákají spíše muži nežli ženy. S Natálií se ale podle všeho stýká i po skončení StarDance.

Jak ovšem kráska, jejíž příjmení Otáhalová je podle Ebena stejně natažené jako ona samotná (což prý měla být lichotka), sama zdůraznila, nebýt tolerantních pedagogů, kteří tu a tam přivřeli očko anebo upravili studijní plán, těžko by mohla skloubit tančení se studiem! „Díky vstřícnosti učitelů, úžasné paní učitelce třídní a paní ředitelce jsem mohla stihnout i spoustu věcí kolem, které naplňují můj život. Proto také děkuju své milující rodině včetně dědečka, který tu bohužel se mnou nemohl být, a přátelům, bez kterých si nemůžu svůj život představit,“ zdůraznila dívka, kterou to hlavní, tedy takzvaná zkouška z dospělosti, teprve čeká…

VIDEO: Vítěz StarDance Dominik Vodička (24): Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit!

Video
Video se připravuje ...

Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit! Klarisa Císařová

Fotogalerie
72 fotografií