Bývalá modelka a vicemiss ČR 1999 Jitka Kocurová už léta žije s rodinou v Brně. S manželem Tomášem Abrahámem vychovává syna Tomáše a dceru Barboru (7). Kromě charitativních projektů se věnuje podnikání s esenciálními oleji, k čemuž ji dovedl nemocný syn.

Náš chlapeček byl celé dětství strašně nemocný, neustálé angíny, pak borelióza a s tím hromady antibiotik, které ho oslabovaly. Zkoušela jsem všechno možné, protože jsem nechtěla, aby byl několikrát do roka na antibiotikách, ale téměř nic nezabíralo. Pak mě moje kamarádka seznámila s esenciálními oleji, které našeho syna zbavily všech neduhů. Od té doby je nedám z ruky a pracuji s nimi každý den. Dětskou lékařku jsme navštívili během posledních tří let pouze kvůli očkování,“ svěřila se Blesku kráska.

Začala jsem se olejům věnovat a mohu je doporučit nejenom maminkám, protože jsou opravdu zázračné a na přírodní bázi vás zbaví všeho špatného. Jsem ambasadorka značky a jejím prostřednictvím pomáhám nalézt duševní klid a pohodu i lepší fyzické pocity všem, kdo projeví zájem,“ dodala Jitka, která si s manželem nenechala ujít ples v hotelu International. 

„Jsme tady už asi popáté a vždy si to užijeme. Děti hlídá babička, takže budeme tancovat až do rána,“ smála se filmová Pamela, kterou tak blízcí přátelé oslovují.

VIDEO: Jitka Kocurová vypadá stále skvěle! Modelingy vyměnila za podnikání

Video
Video se připravuje ...

Jitka Kocurová vypadá stále skvěle! Modelingy vyměnila za podnikání Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií