Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nové beauty trendy roku 2020: Jak se letos správně starat o pleť?

  • ...
    2. března 2020 | 06:00

    Doba jde neustále dopředu a žhavé novinky se objevují také v kosmetickém průmyslu. Představujeme vám nové beauty trendy pro tento rok! Který vyzkoušíte?

    Už jste se setkala s pojmy skin fitness, CBD kosmetikou nebo názvem skvalan? Pokud ne, tak si můžete být jistá, že o těchto beauty trendech letos ještě hodně uslyšíte! Patří totiž mezi nejžhavější roku 2020!

  • Thermo-Facial Cleansing

    ...
    Autor: istock.com

    Termočisticí přístroje budou letos velkou novinkou a představí ideální způsob čištění pleti. Jak budou tito šikovní pomocníci fungovat? Jemné teplo rozpustí nečistoty hluboko uvnitř pórů a uvolní kožní maz, nečistoty a oleje. Výsledkem tak bude dokonale čistá a zářivá pokožka. Klasické odličovací mléko a vatové tamponky tak už nebudou mít šanci.

  • Kosmetika s obsahem CBD

    ...
    Autor: istock.com

    Čím dál větší oblibě se těší konopná kosmetika s CBD, neboli kanabidiolem. Není žádným tajemstvím, že v sobě konopí skrývá mnoho blahodárných účinků, které si dokážou poradit s mnoha kožními problémy. Tato superingredience vaši pleť vyživuje, hydratuje, regeneruje, poradí si také s citlivou pletí, které dodá potřebné živiny. Tato kosmetika rozhodně stojí za vyzkoušení!

  • Skvalan

    ...
    Autor: istock.com

    Pokud toužíte po zářivé, šťavnaté a čisté pleti, skvalan vám všechny tyto požadavky splní. Jedná se o ingredienci, o které letos nejspíš hodně uslyšíme. Skvalan je látka s mírně mastnou konzistencí, která je vhodná pro suchou, ale i problematickou a mastnou pleť. Rychle se vstřebává a hydratuje, pokožce dodává pružnost. Jedná se o přírodní látku, která vaši pleť ochrání před každodenním náporem, bakteriemi a dalšími nepříznivými vlivy.

  • Skin fitness

    ...
    Autor: istock.com

    Produkty péče o pleť založené na mikroproudech si zamilovaly celebrity jako Kim Kardashian nebo Jennifer Lopez. Mikroproudy jsou jako trénink pro obličej – stimulují a zpevňují svaly pro mladší vzhled. Vyzkoušet tak můžete různé elektrické "žehličky" na vrásky. Nemusíte se však bát, že by vaše pleť dostala šok. Přístroje mají hodnotu napětí menší než jeden mikroampér a používají se třeba také v lékařství.

  • Péče o pleť pomocí aplikace

    ...
    Autor: istock.com

    Luxusní péče přímo ve vaší koupelně? I to je možné! Díky kosmetickým produktům ovládaným aplikací, jako jsou například zařízení pro chytré masky UFO nebo Luna Mini 3, si můžete užít parádní kosmetické ošetření v pohodlí vaší koupelny. Tento trend v péči o pleť se zaměřuje na personalizaci a umožňuje ženám přizpůsobit si své rituály péče o pleť pomocí chytrých telefonů tak, aby vyhovovaly přímo jejich potřebám a životním stylům.

    Mezinárodní den žen se blíží a značka FOREO se rozhodla letos poděkovat ženám za roky moudrosti, inspirace a podpory. Pro zúčastnění je potřeba jednoduše nominovat ženu, která významně ovlivnila Váš život, podělit se o Váš příběh spojený s touto ženou a FOREO se postará o ostatní – obdaruje nominovanou ženu přístrojem LUNA mini 2 (v hodnotě přibližně 3000 Kč) jako poděkování za to, že dělá svět krásnějším.

    Pro zúčastnění je potřeba následovat tyto 2 jednoduché kroky:

    1) Vytvořte post ve feedu Vašeho instagramového nebo facebookového účtu v podobě fotky Vás a Vámi nominované ženy. V popisku nám sdělte, koho nominujete a proč.Označte @foreo a přidejte hashtagy #PayItForwardWithFOREO, #IWD2020,#EachForEqual.

    2) Vyplňte tento formulář (odkaz je také v biu Instagramu FOREO, na Foreo.com nebo na Facebooku) a sdělte nám Váš příběh. Chceme vědět, koho nominujete a proč. Tato kampaň je oslavou nejvíce inspirativních žen našeho života, které byly zdrojem radosti a síly. Ukažte nám svůj příběh.

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  trendy, krása, pleť, péče o pleť, čistá pleť
Diskuse ke článku
.