Kristina Lekešová své psaní doprovodila obrázkem dvou propletených srdcí. „Nevěděla jsem, kdy přijde ta chvíle, kdy už budu mít sílu alespoň něco napsat. Ale jelikož spousta lidí, kteří nesledují média, stále neví, co se stalo, a najdou se i tací, co po mně i v téhle době chtějí naprosto nepochopitelné věci, rozhodla jsem se něco napsat,“ uvádí krásná modelka svůj status.

„Říkala jsem si, že některé věci není vhodné sdílet na sociálních sítích, ale vlastně PROČ. Proč bychom nemohli sdílet příspěvky ohledně událostí, které jsou bohužel jistou součástí našich životů a nikoho z nás neminou. Zůstávají pro mě nepochopitelné lživé profily lidí o neexistujícím dokonalém životě a naopak si stále více vážím těch, kteří mají ODVAHU o svých trápeních promluvit. Nám všem ostatním to totiž nesmírně pomáhá, když víme, že i někdo jiný se s podobnou situací vypořádal a dál dokáže žít plnohodnotný život,“ vysvětluje.

V dalších odstavcích už je velice osobní. „Já jsem 26. prosince ztratila tu nejúžasnější osobu v mém životě, MAMINKU. Ten, kdo mě zná, tak ví, jak strašně blízký a speciální vztah jsme spolu měly. Vím, že nebudu lhát, když řeknu, že málokdo měl a má v životě takové štěstí na milující rodiče, jako jsem měla já. S mámou jsem strávila 23 let a dala mi daleko víc než některé mámy dokážou dát svým dětem za celý život. Jsou to silná slova, ale moc bych si přála, aby se každá máma chovala ke svým dětem tak, aby pak mohla z tohohle světa odejít stejně vyrovnaná jako ta moje,“ píše Kristina emotivně. „Je srdce drásající, že mě nikdy neuvidí kráčet k oltáři nebo nevezme do náruče moje děti, ale to, co mi předala, mě bude provázet do konce života, stejně jako její duše.“ 

Kristina Lekešová apeluje na všechny, aby své pocity neskrývali a nebáli se přiznat před světem pravdu. „Jsem tak nesmírně vděčná za svoji rodinu, mýho skvělýho chlapa a úžasný kamarády, který mě navštívili a byli se mnou v těch nejhorších chvílích, aby mi alespoň na chvíli pomohli zapomenout na bolest, kterou prožívám. A moc děkuji i těm, co si našli čas a napsali mi, opravdu si vážím každé zprávy a všechna slova soucitu pro mě moc znamenala a znamenají. VŽDY tu ráda budu pro ty, kteří prožívají podobné situace a nemají o tom s kým mluvit. Myslím, že všichni bychom měli více sdílet PRAVDU. Teď ale ještě potřebuji nějaký čas,“ dodává dcera Stanislavy Lekešové.

Fotogalerie
27 fotografií