S nejlepší kamarádkou Pavlou Vrbovou vyrazily do Říma na focení, po němž jim vyšla chvilka i na nákupy. V obchodě s běžnou konfekcí dobře známou i u nás ale nehledaly svoje velikosti, šmejdily hlavně v oddělení pro děti. A tam pak Alena sahala hlavně po oblečcích pro holčičky, což by znamenalo, že se po dvou klucích, které má se slavným gólmanem Gigim Buffonem (42), konečně dočká vytoužené holčičky! A že její malí fotbalisti David Lee (12) a Louis Thomas (10) dostanou sestřičku.

Pro jednoho z dědiců automobilového koncernu Fiat Alessandra Nasiho to pak bude první potomek. „Nade vší pochybnost to bude holka!“ píše dokonce s odvoláním na zdroje blízké modelce vždy dobře informovaný společenský týdeník Chi.

V pátém měsíci

Na nákupech také topmodelka poodhalila poprvé své bříško na veřejnosti. To se jí už pěkně zakulatilo, aby také ne, když termín by podle italských zdrojů měla mít Alena už v červnu.

Recept na šťastné dítě: Tři skleničky týdně...

Těhotná Šeredová vypadá náramně spokojeně, i když se logicky poněkud zvětšuje. „Nikdy jsem nebyla žádné párátko, vždycky jsem měla prsa. A věci, které se v těhotenství roztáhnou, jako třeba hrudník, už nikdy úplně nesplaskly...“ vykládá ráda s nadhledem už zralé ženy.

„Na to, kolik toho sním, vypadám ještě dobře, protože bych klidně taky mohla mít o deset kilo víc!“ prozradila nedávno se smíchem. Zkrátka se neomezuje, stejně jako to dělala v dobách, kdy čekala své první děti. „Určitě jsem nebyla z těch maminek, které jí jenom zdravé věci. Dokonce jsem si občas dala i skleničku vína, protože mi doktor řekl, že sklenička červeného dělá dobře i miminku,“ vylíčila časopisu Maminka. „U prvního jsem si dala vždycky jednu za týden, u druhého to byly za týden třeba tři. Taky to druhé je pořád usměvavé, tak nevím, jestli na tom něco nebude,“ smála se.

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích!

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií