Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krutý čin na Příbramsku: Syn tam měl ubodat svého tátu (†59)!

Aktualizováno -
7. února 2020
17:09
Autor: yks - 
7. února 2020
08:45

Kriminalisté vyjeli v pátek ráno do obce Krámy na Příbramsku. Podle informací Blesku tam došlo k násilnému trestnému činu. Existují indicie, že šlo o vraždu v rodině. 

Jak potvrdila středočeská policie, od pátečního rána kriminalisté prověřují podezření ze spáchání násilného trestného činu. V jednom z domů ve vesnici Krámy na Příbramsku došlo ke sporu rodinných příslušníků. Podle agentury Aktu.cz měl syn (33) zaútočit na otce (†59) v kotelně domu a ubodat ho.

„Od ranních hodin dnešního dne, tj. 7. února, středočeští kriminalisté prověřují okolnosti úmrtí muže, ke kterému došlo na Příbramsku. Policisté jsou na místě a prověřují celou událost. Jedná se o prověřování násilného trestného činu,“ uvedla tisková mluvčí Veronika Čermáková na internetových stránkách policie.

Video  V obci Krámy došlo patrně k násilnému trestnému činu.  - Blesk/David Malík
Video se připravuje ...

Rovněž sdělila, že středočeští kriminalisté v souvislosti s tímto násilným trestným činem zadrželi podezřelou osobu a nyní probíhají úkony trestního řízení.

„Bližší právní kvalifikace bude na základě výsledků prověřování upřesněna. S ohledem na skutečnost, že je prověřování v samotném prvopočátku, nelze k němu zatím poskytnout bližší informace,“ dodala mluvčí.

Později odpoledne policie uvedla, že podezřelého už stihli obvinit. "V souvislosti s násilným trestným činem, při kterém došlo k úmrtí devětapadesátiletého muže, krajští kriminalisté v odpoledních hodinách obvinili třiatřicetiletého muže ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. V případě uznání viny před soudem hrozí obviněnému až osmnáctiletý trest odnětí svobody. Zároveň bude podán podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby," doplnila Čermáková.

marlen52 ( 7. února 2020 17:32 )

jsou strašně mírné tresty proto se děje to co se děje

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání