Blondýnka, která nazpívala například písničku Shallow z filmu Zrodila se hvězda, kde si i zahrála, byla poměrně dlouho spojována právě s kolegou z filmu – Bradleym Cooperem (45). Sami tyto spekulace přiživili tím, jak se k sobě měli, ale po čase přiznali, že to byla jen komedie...

Teď je ale Gaga opravdu zamilovaná a jejím vyvoleným je podnikatel Michael Polansky, generální ředitel společnosti Parker Group. Randí s ním údajně již od přelomu roku, ale poprvé se s ním ukázala na veřejnosti teprve na Super Bowlu. Zřejmě je to tedy vážné, protože tato v Americe populární sportovní akce je extrémně populární a ročně ji sledují miliony lidí. 

Když už tedy svou lásku takto představila veřejnosti, už asi nic nebránilo v tom, aby se pochlubila i na sociální síti. Zveřejnila tam totiž jejich společnou fotku a připsala k ní následující slova: „V Miami jsme si to tak moc užili. Posílám lásku všem svým malým příšerkám a fanouškům, jste nejlepší!“ Připojila i obligátní srdéčko.

Snad se tedy na zpěvačku, která se ve skutečnosti jmenuje Stefani Joanne Angelina Germanottaová, konečně usmálo štěstí. Ve vztazích ho zatím moc neměla, naposledy randila s Christianem Carinem (51), s nímž se dokonce zasnoubila. Místo veselky ale nakonec přišel rozchod!

VIDEO: Snímek Zrodila se hvězda s Lady Gaga a Bradley Cooperem v hlavních rolích

Video
Video se připravuje ...

Snímek Zrodila se hvězda s Lady Gaga a Bradley Cooperem v hlavních rolích vstupuje do českých kin 4. 10. 2018. • VIDEO Vertical Ent.

Fotogalerie
79 fotografií