„Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík.“ Kdo by si dodnes nepamatoval úvodní znělku seriálu Odpadlík, v níž se po vyprahlé poušti proháněl urostlý Lorenzo Lamas (dnes 62) na motorce? Legendární seriál ve své době milovaly tisíce lidí, a divačky, tajně zamilované do hlavního hrdiny Reno Rainse, každý týden vzdychaly nad jeho bicepsy a klukovským úsměvem.

Od skončení natáčení v roce 1997 sice pohlednému herci přibyla nějaká ta vráska, shodil své dlouhé kadeře, a svaly už také nejsou to, co bývaly, charisma si však Lamas stále zachovává… Jak alespoň na svém instagramu dokázala herečka Kelly Huová (51). Ta se na hollywoodském conu, tedy setkání fanoušků, viděla se svými hereckými kolegy z Odpadlíka, a z radosti nad tímto znovushledáním si ihned udělali vtipné selfie: Za Kelly s Lorenzem totiž komicky vykukuje Branscombe Richmond (64), představitel lovce lidí Bobbyho Sixkillera, jenž se skoro „nevešel“ na fotku. Ani on se třiadvacet let od natočení posledního dílu moc nezměnil…

Půvabná Kelly s exotickými kořeny pak prozradila, že ji s Lamasem a Richmondem pojí mnohem více než jenom několik společných epizod v dlouhém seriálu o psanci, co i přesto, že po něm jdou poldové snad z celé země, stále bojoval na straně práva a spravedlnosti. „Před 35 lety Lorenzo moderoval soutěž Miss Teen USA, kterou jsem vyhrála, a potkala Branscombeho, havajského chlapce, jenom krátce poté, co hrál mého bratra v seriálu Night Court. 10 let po soutěži krásy jsem se objevila v první epizodě jejich seriálu Odpadlík,“ vypočítává kráska známá například z fantasy snímku Král Škorpion nebo sci-fi seriálu The Orville. 

Tím ovšem společné projekty této trojice nekončí! „A asi 20 let po natáčení Odpadlíka byl Lorenzo v mém týmu, když jsme vyhráli Battle of the Network Stars (zábavný televizní pořad, v němž proti sobě soutěžily hvězdy seriálů z produkce ABC, CBS či NBC, pozn. red.). A loni v listopadu hrál Branscombe mého otce ve filmu společnosti Netflix s názvem Finding Ohana. Pro nás všechny to byla dlouhá cesta, ale stále jsme tady! Tak ráda se scházím s těmito dvěma úžasnými muži…“ dodala Huová na sociální síti dojatě. Za toto vyznání si mimochodem vysloužila více jak 6 tisíc lajků.

VIDEO: Znělka seriálu Odpadlík

Fotogalerie
18 fotografií