Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dáša prý ve 13 otěhotněla s Ivanem (10): Máma jí umírá na rakovinu!

Autor: shp - 
10. února 2020
21:59

Ruská školačka Dáša (14) šokovala celý svět, když prohlásila, že ve třinácti letech otěhotněla s Ivanem, kterému je teprve 10 let! Překvapení z příchodu miminka však vystřídal další šok. Maminka dívky Jelena totiž umírá na zákeřnou rakovinu.

Dáša z ruského Železnogorsku se brzy poté, co světu přiznala, že je těhotná, stala vyhledávanou influencerkou na sociálních sítích. Posty, fotografie i videa, kterými zásobuje svůj profil na stránce VKontakte.ru, označuje hashtagem #těhotnávetřinácti. A je hodně trendy.

Hvězda sociálních sítí

Dívka, která před nedávnem oslavila 14. narozeniny, tvrdí, že nastávajícím otcem je teprve desetiletý Ivan, se kterým začala chodit dva dny po seznámení. Jak ale uvedla televize Russia 1, chlapec nemá být podle zjištění urologa Jevgenije Grekova plodný. Ještě se mu netvoří spermie.

Že se stal pravděpodobně nejmladším paroháčem světa, Ivánkovi nevadí. K roli otce se chce postavit čelem. Podle webu Mirror však rodinu Dáši sužuje velká tragédie. Dívčina maminka má prý smrtelnou formu rakoviny. Bitvu s nemocí však nevzdala a chce jí odolávat tak dlouho, jak to jen půjde.

Jelena se těší na vnouče

I když je nevyléčitelně nemocná, nikdy prý nenutila Dášu jít na potrat. S výchovou miminka chce dceři pomoci, dokud jí to zdravotní stav dovolí. „Nyní mám důvod žít,“ prohlásila rázně Jelena, která se na vnouče viditelně těší. Otázkou zůstává, zda si Ivan zvolenou roli otce nerozmyslí.

ostuda ( 10. února 2020 22:38 )

ja atěc! kdo z vás to má?

Zobrazit celou diskusi