Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nesmrtelné módní kombinace, na které nedají dopustit sestry Olsenovy

9. února 2020 | 06:00

Na začátku 21. století mělo tohle sesterské duo neuvěřitelný vliv, a přestože dnes už neplní titulní stránky časopisů, stále stojí za pozornost. Neukazují se na veřejnosti tak často, ale vždy, když se tak stane, fanoušci stále mají zájem o ně i jejich outfity a s nadšením je napodobují. Jejich přehledem v módě se proto můžete inspirovat i vy. Podívejte se na kombinace, na které nedají dopustit.

V dospívání se plně věnovaly filmu, staly se neskutečně populárními a všechny módní značky je chtěly do svých kampaní. Obě se pak zhlédly v módě, a v roce 2006 založily dokonce vlastní značku The Row. Tu si zamilovaly i celebrity. Dnes se účastní světových týdnů módy a odmítají nabídky na filmy právě kvůli svému podnikání.

Pojďme se tedy podívat na jejich styl. Stojí za povšimnutí. Obě si oblíbily pohodlnou oversized módu. Umějí ji skvěle vyvážit. Nejčastěji na nich uvidíte černou barvu a další neutrální odstíny. Obě si rády hrají s proporcemi. Když si vezmou dlouhou sukni, zajistí, aby měly viditelný pas. Když sladí kalhoty s oversized košilí, ujistí se, že jim vykukují kotníky.

Vše záleží na dokonalé rovnováze a v naší galerii se můžete podívat na 5 kombinací, které vás prostě nikdy nezklamou:

Autor: Markéta Luštincová