Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zoufalý otec vjel na chodník a zabil dvě studentky! Na místě, kde zemřel jeho syn

Autor: shp - 
6. února 2020
16:08

Při strašlivé autonehodě přišel o syna. Nepopsatelnou ztrátu neunesl a rozhodl se, že když trpí on, budou trpět i další. Max Leroy Townsend (57) nasedl do svého vozu a v Oklahomě vjel mezi lidi na chodník v místech, kde o život přišel jeho syn. Následky jsou hrozné.

Cody Townsend (†29), který je podle britského Daily Mailu synem muže, jenž skončil za mřížemi, zemřel v neděli poblíž parku Bucka Thomase. Nepřežil srážku s vozem, do kterého sám naboural. Jen o den později došlo na stejném místě k další, ještě větší tragédii, která se taktéž neobešla bez obětí.

Řidič smetl šest studentů

Max Leroy Townsend záměrně svým mohutným pick-upem vjel na chodník, kde srazil celkem šest mladých studentů, uvedl zpravodajský server Fox News. Studentka Rachel Freemanová na místě zemřela. Pět jejích spolužáků skončilo v nemocnici, kde lékaři bojovali o záchranu jejich životů i zdraví.

S velkým smutkem a těžkým srdcem vám oznamuji, že toto odpoledne došlo na střední škole Moore k tragickému incidentu. Šest našich studentů běželo po chodníku, kde je srazilo auto,“ uvedl ředitel školy Mike Coyle pro KFOR. Nejhůře na tom byla studentka Yuridia Martinezová. Její stav byl bohužel tak vážný, že svým zraněním podlehla. 

Byl opilý?

Řidič byl zatčen a obviněn ze zabití a neposkytnutí první pomoci. „Čekáme na soudní povolení, abychom mu mohli odebrat krev, což je běžné u někoho, kdo se zaplete do smrtící havárie. Je možné, že byl intoxikovaný,“ prohlásil policista Jeremy Lewis po řidičově zadržení.

marianskelazne ( 6. února 2020 17:52 )

odporna zruda..neni co dodat, snad to nehodej na to, ze je nepricetny...a dostane prikladny trest!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání