„Moje hnědovlasý dvojče aneb změna je život. Nová Mariana, těší mě,“ oznámila Mariana na sociální síti a rovnou ukázala výsledek své návštěvy v kadeřnictví. Z jemné blondýnky se stala sexy dračice s tmavou hřívou.

Brzy se dočkala řady překvapených reakcí od fanoušků. Někteří ji chválili a zasypávali ji komplimenty, ale někteří rovnou přiznali, že ji takto málem ani nepoznali. Zatímco dříve byla Prachařová přirovnávaná především ke své mamince Daně Batulkové (61), jíž byla především s kratším sestřihem velmi podobná, teď v ní příznivci vidí někoho jiného – především prý Michaelu Kuklovou (51) či dokonce Victorii Beckhamovou (45). Dalo by se i říct, že se přiblížila své někdejší švagrové Agátě Prachařové(34).

Ovšem množily se i názory, že světlá barva sestře Jakuba Prachaře (36) slušela mnohem víc. „Blond mi u vás seděla víc, tím nechci říct, že by to bylo špatné... takové nijaké,“ zhodnotil někdo Marianu, jejíž skutečná barva je špinavá blond. Ostatně tak se divákům před lety představila v roli Terezy ze seriálu Horákovi.

„Hnědá taky super. Mně se u vás líbí blond, v tomhle jste úplně zapadla,“ objevilo se také v komentářích a další člověk herečku coby brunetku zhodnotil jako „trošku tuctovku“. Sama dívka prý čekala bouřlivé reakce, a proto byla opatrná. „Zatím jsem si dala jenom přeliv a s barvou počkala. Cítím se v tom ale tak dobře, že možná dojde i na tu barvu... časem,“ dodala na instagramu Prachařová a poděkovala za všechny názory na svou změnu. 

VIDEO: Prachařova sestra Mariana jde v bratrových stopách: Začala zpívat!

Video
Video se připravuje ...

Prachařova sestra Mariana jde v bratrových stopách: Začala zpívat! Youtube.cz

Fotogalerie
48 fotografií