Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Moderátorku a modelku přepadli a brutálně zmlátili: Ty chlapy někdo najal, domnívá se

Autor: yks - 
5. února 2020
15:09

Oblíbenou polskou modelku a moderátorku Julii Kupiecovou (23) někdo brutálně zmlátil! S otřesnou zkušeností se svěřila na svém instagramovém profilu.

Má sice teprve 23let, ale na instagramu ji sledují statisíce fanoušků. Jenže v životě tanečnice, moderátorky, modelky a influencerky Julie Kupiecové z Polska přišla i těžká chvíle. Na sklonku ledna ji někdo brutálně zmlátil ve dveřích jejího vlastního bytu. Děsivý zážitek nese podle ní rysy zločinu na objednávku.

„V souvislosti se spoustou otázek a informacemi kroužícími po internetu přišla chvíle, (...) abych se vyjádřila k uplynulým událostem,“ napsala Jullia na instagram o incidentu, o němž podle jejích slov dosud vědělo jen několik jejích nejbližších.

Podle Juliina líčení ke všemu došlo 25. ledna, den po jejích narozeninách. Někdo zazvonil s tím, že jí přijel doručit květiny. Když modelka otevřela, objevili se další dva muži. „Je to ona?“ ověřovali si prý jeden u druhého.

Pak dívce nastříkali do očí pepřový sprej. Chtěla utéct, ale vrhli se prý na ni a začali ji po celém těle tlouct kovovými tlakovými lahvemi připomínajícími hasicí přístroje. Skončila v krvi, zmlácená a nepochybně s hrozným traumatem.

Napadení bylo podle Julie plánované. „Píšu tento příspěvek, abych ukončila nepravdivé spekulace (...) Děkuji všem za podporu a omlouvám se za svou nepřítomnost na instagramu. (...) V sociálních médiích obyčejně ukazujeme pouze pozitivní situace, ale život není tak ideální a růžový,“ uzavírá modelka.

provokaterka ( 5. února 2020 16:21 )

Je zmalovaná bez makeupu.

jonn ( 5. února 2020 15:48 )

Pan Minář by taky potřeboval do rypáku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání