Ihned po pondělním vyhlášení měl Ben Cristovao odletět do Asie, nevěřil totiž, že vyhraje národní kolo a pojede naši zemi reprezentovat do nizozemského Rotterdamu.

Chystal jsem se na velký festival v Asii, v tuto chvíli už jsem měl sedět v letadle, místo toho pojedu vlakem do Brna a okamžitě začínáme pracovat na vystoupení pro Eurovizi,“ prozradil ve Studiu Blesku zpěvák, který musel nechat propadnout letenku do Malajsie.

Podle pravidel Eurovize se nesmí na pódiu objevit více než šest lidí, a to včetně vokalistů. „Už řešíme, kolik lidí bude se mnou na pódiu, jdeme na to postupně vylučovací metodou. Postupně vyhazujeme, co můžeme postrádat a takto se dostaneme na šest lidí,“ vysvětlil Ben, co plánuje do přímého přenosu, který sleduje kolem 200 milionů diváků po celém světě.

Musím také přiznat, že mě hodně zaskočilo, kolik reakcí mi od vyhlášení přišlo, tolik gratulací jsem rozhodně nečekal. Chci všem poděkovat a slibuji, že do přípravy dám absolutně všechno, abych Česko nezklamal,“ slíbil v přímém přenosu Studia Blesk Ben Cristovao, který vystoupí v druhém semifinálovém večeru 14. května od 21:00. Čeští diváci ho mohou sledovat prostřednictvím České televize.

Vstupenky na Eurovizi lze zakoupit na internetu: lístek na semifinále 14. května stojí 1850 až 4360 Kč a na velké finále 16. května 2220 až 6500 Kč.

VIDEO: Ben Cristovao ve Studiu Blesku 

Video
Video se připravuje ...

Ben Cristovao ve studiu Blesku David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií