Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jozefa (†46) a Adrianu (†49) našli v kaluži krve: Policie už ví, co se stalo!

Autor: VaB - 
2. února 2020
19:36

Přes rok vyšetřovala slovenská kriminálka otřesný případ brutální smrti manželů. Jozefa (†46) a Adrianu (†49) našla jejich dcera mrtvé v garáži, na těle měli mnohačetná bodnořezná poranění. Policie nyní řekla, kdo za činem stál!

Brutální případ otřásl v dubnu minulého roku celým Slovenskem. Dvě mrtvá těla ležela v garáži rodinného domů v obci Modranka u Trnavy. Dcera (18) před domem objevila krvavé stopy a zalarmovala policii a hasiče! 

Když záchranné složky otevřely vrata do garáže, naskytl se jim strašlivý pohled. Uvnitř garáže leželi tvářemi k zemi v kaluži krve Jozef (†46) a Adriana (†49). Vedle nich pak ležel nůž od krve.

Složité vyšetřování

Když policie začala na místě ohledávat těla zemřelých, našli na nich desítky bodnořezných poranění. Podle serveru Čas.sk se dlouho spekulovalo, že by za smrtí manželů mohl stát někdo třetí. Policie otřesný případ vyšetřovala téměř rok. 

Policie pracovala s několika verzemi. Mohlo se podle nich jednat buď o vraždu a sebevraždu nebo o dvojnásobnou vraždu! Server Čas.sk uvedl, že existovalo podezření, že by za smrtí mohla stát třetí osoba.

Hádka a pak smrt

Podle policie šlo ale o vraždu a sebevraždu. Partneři se údajně hádali, manžel pak vzal do rukou nůž a několikrát svou ženu bodl. Nůž pak obrátil proti sobě. „Vyšetřovatelka ve smyslu trestního řádu zastavila stíhání z důvodu nepřípustnosti trestního stíhání proti tomu, kdo zemřel,“ uvedla mluvčí slovenské policie Mária Linkešová.

Manželský pár po sobě zanechal dvě dcery (15 a 18). O děti se teď starají rodiče obou obětí. 

PPP150W ( 2. února 2020 22:39 )

Taky mi příjde divný jak se dostala krev ven, když leželi vevnitř. Leda, že by tekla ven pod vraty.

Sydney ( 2. února 2020 21:16 )

Dcera před domem objevila krvavé stopy, aha a policie to má za domácí záležitost, hm... Jak moc je schopen člověk se sám pobodat. Proč by to dělal, když vidím tak honosný dům. To bude zcela jinak.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání