Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šeredová není jediná! Zvláštní osudy českých Popelek, které sbalily miliardáře

/
  • Šeredová není jediná! Zvláštní osudy českých Popelek, které sbalily miliardáře.
    2. února 2020 ● 05:31

    Popelka patří mezi nejoblíbenější pohádky holčiček. Pro Alenu Šeredovou (41) se sen stal realitou, když uhranula dědice Fiatu Alessandra Nasiho (45) a teď s ním čeká potomka. Není ale zdaleka jedinou českou kráskou, která klofla miliardáře..

  • 1.

    Svatba v nedohlednu

    Eva Herzigová (46) a Gregorio Marsiaj (43):

    Italský podnikatel a rodačka z Litvínova spolu žijí více než 17 let, v posledních letech v přepychové vile v nejlepší čtvrti Londýna. Přestože mají tři děti, zasnoubili se teprve před dvěma roky. „Nejsem velkou fanynkou manželství,“ prohlašovala topmodelka ještě v roce 2002. Eva už jednou vdaná byla. V roce 1996 si vzala bubeníka kapely Bon Jovi Tico Torrese (63), po dvou letech se ale rozvedli.

    Eva Herzigová a Gregorio Marsiaj
    Autor: Foto: Profimedia.cz, Reuters

  • 2.

    Donald dohazovač

    Hana Soukupová (34) a Drew Aaron (43):

    Jako princezna si žije rodačka z Karlových Varů. U námluv s americkým miliardářem asistoval dokonce i sám prezident USA. „Ahoj, tady Donald Trump. Říkal Drew, že prý sháníš informace o jeho charakteru. Tak co o něm potřebuješ vědět?“ ozvalo se jednoho dne ze sluchátka, když váhala, zda má velkopodnikateli s papírem a obalovými materiály dát šanci.

    Dnes spolu vychovávají syna Finna (5) a dceru Ellu (2) a poté, co se jim podařilo v roce 2017 uskutečnit největší prodej soukromé rezidence v New Yorku (čistý zisk přes 180 milionů Kč), žijí převážně na Mallorce.

    1 050 000 000 Kč

    Soukupová a Aaron
    Autor: profimedia.cz, youtube.cz, archiv Blesku

  • 3.

    Mohla být první dámou USA

    Ivana Zelníčková (70) a Donald Trump (73): 

    Když jí v newyorském baru položil ruku na rameno, bývalá lyžařka a modelka ze Zlína netušila, že se stane na celých 14 let jejím manželem. Úspěšný americký podnikatel ale věděl, co chce, a nehodlal se krásné Ivany vzdát. Manželství s Trumpem však skončilo kvůli Donaldově nevěře rozvodem.

    Ivana z něho ovšem vyšla jako bohatá podnikatelka. Trumpovi, který se mezitím stal 45. americkým prezidentem, vychovala tři děti a i v současnosti má spolu se svou maminkou Marií k první rodině USA velmi blízko.

    Ivana a Donald Trumpovi
    Autor: profimedia.cz

  • 4.

    Princezna z Varů

    Marie Kristina z Kentu (75) a princ Michael z Kentu (77):

    Rodačka z Karlových Varů (baronka von Reibnitz) si vzala člena britské královské rodiny, vnuka krále Jiřího V. Pracovala jako návrhářka interiérů a později se stala spisovatelkou. Ve svých knihách píše většinou o svých příbuzných. V současné době je jedinou anglickou princeznou, která po sňatku nezískala šlechtický titul ke svému jménu.

    Marie Christina se narodila v Karlových Varech, Michael z Kentu je bratranec královny.
    Autor: Reuters, ČTK

  • 5.

    Miliardář na mizině

    Helena Houdová (40) a Omar Amanat (47):

    Miss ČR 1999 se za filmového producenta vdala v roce 2008 a má s ním tři děti. Jejich manželství ale mělo poměrně trpký závěr. Manžel, podle Heleny těžce závislý na sexu, vedl totiž tajný život s několika dalšími ženami! Modelka se po rozvodu usídlila na Bali a miliardář je na mizině. Čelí několika vážným obviněním z podvodů a falšování směnek, odpykává si trest deset let vězení a místo miliard má obří dluhy!

    Helena Houdová a Omar Amanat
    Autor: Foto: Profimedia.cz, Reuters

  • 6.

    Vdova bez jmění

    Pavlína Pořízková (54) a Ric Ocasek (†75):

    Seznámili se při natáčení videoklipu pro hudebníkovu kapelu The Cars. Mají spolu dva syny Olivera (21) a Jonathana (25). Z předchozích vztahů měl muzikant další čtyři děti. Zemřel náhle v loňském roce, dva týdny po operaci srdce.

    V závěti uvedl, že jeho manželce nenáleží nic z jeho jmění. Bývalá modelka je ale opět zamilovaná, randí se scenáristou Edem Solomonem (58). Ten má na kontě snímky jako Muži v černém, Charlieho andílci nebo Podfukáři.

    1 800 000 000 Kč

    Pavlína Pořízková s exmanželem Ricem Ocaskem
    Autor: Foto: Profimedia.cz, instagram

    Pavlína Pořízková s partnerem Edem Solomonem v roce 2018
    Autor: Foto: Profimedia.cz, instagram

  • 7.

    Miliardář v minusu

    Veronika Vařeková (42) a Eike Batista (63):

    Po nezdařeném manželství s hokejistou Petrem Nedvědem (48) zkoušela štěstí s dědicem řeckého rejdařského impéria Stavrosem Niarchosem (34) a později i s Lapem Elkannem (42), tedy bratrancem současného partnera Šeredové a dalšího z dědiců Fiatu. Od roku 2011 by pak podle zahraničních médií měla udržovat vztah s brazilským byznysmenem Eikem Batistou (63), jenž sice kdysi býval sedmým nejbohatším člověkem na světě, ale nyní se jeho majetek odhaduje na minus 23 miliard. Battista navíc za podvody vyfasoval 30 let domácího vězení.

    Autor: 
    Eike Batista
    Autor: Foto: Profimedia.cz, Reuters

  • 8.

    Láska z rotopedu

    Linda Vojtová (34) a Joshua Sason (32):

    Svou lásku potkala na rotopedu. Americký investor a burzián neváhal a modelku už po čtyřech měsících od seznámení požádal o ruku. Česká kráska už jednou zasnoubená byla – s manažerem a hudebním producentem Jamisonem Ernestem (43). Ke svatbě tehdy ale nedošlo, Vojtové se ale poštěstí a už brzy navleče bílé šaty.

    Linda Vojtová a snoubenec Joshua Sason
    Autor: Magna Entertainment, archiv

  • 9.

    Tsunami i ve vztazích

    Petra Němcová (40) a Benjamin Larretche:

    Při ničivém tsunami v Thajsku utrpěla vážná zranění pánve a její snoubenec, britský fotograf Simon Atlee (†33), přišel o život. Poté modelka chodila s britským muzikantem Jamesem Bluntem (45), oscarovým hercem Seanem Pennem (59), hollywoodským krasavcem Jamesem Francem (41) i Colinem Farrellem (43). Spekulovalo se i o vztahu s hollywoodskou hvězdou Brucem Willisem (64).

    Po rozchodu s bývalým haitským premiérem Laurentem Lamothem (47) pravděpodobně randila s britským pilotem formule 1 Lewisem Hamiltonem (35).

    Tento rok se konečně rodačka z Karviné vdala. Vzala si filantropa, podnikatele v nemovitostech a showbyznysu a od konce roku už mají i synka jménem Bodhi.

    Přes 228 000 000 Kč

    Petra Němcová a Benjamin Larretche
    Autor: Foto: Profimedia.cz, Reuters

  • 10.

    Spolu díky žralokům

    Tereza Maxová (48) a Burak Oymen (47):

    Česká topmodelka byla nejprve ženou dánského tenisty Frederika Fetterleina (49), s nímž má dnes už 19letého syna Tobiase. Později ale našla štěstí u tureckého realitního magnáta, s nímž si pořídila další dvě děti, Mínu (10) a Aidena (8).

    S developerem se seznámila vskutku netradičně, při potápění se žraloky. Žili poblíž Monaka ve vile po tenistovi Björnu Borgovi, Burak zatím mocně podnikal v Asii – postavil obří obchodní centrum v Kazachstánu anebo přepychový přímořský resort Six Senses Kaplankaya v Turecku. Loni ovšem celá rodina přesídlila do Prahy.

    Tereza Maxová a Burak Oymen
    Autor: Foto: Profimedia.cz, Reuters

  • 11.

    Sbalily movitého Čecha

    Miss Československo 1991 Michaela Maláčová a uhlobaron Zdeněk Bakala
    Autor: Foto: Profimedia.cz, Reuters

    Fotogalerie
    160 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 17

hahans: Koho vlastně tyto putovní ojetiny zajímají ?

(02. 02. 2020 10:57)

otrusnik: Asi by si holky s obyčejným traktoristou nerozuměly

(02. 02. 2020 10:20)

macek220364: Pisálku, myslíš, že Herzigová, Šeredová a Maxová byly Popelky, když vstupovaly do nynějších vztahů?? Tyhle holky i ty ostatní si umí vydělat tak, aby Popelkami nebyly....

(02. 02. 2020 08:19)

BlbzBlesku: A česky Kur..vy

(02. 02. 2020 06:05)

Manowar: Všechny jsou zlatokopky.

(02. 02. 2020 05:40)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy