Jasmina Alagičová, maminka malého Sanelka (6 měsíců), se před několika málo dny pochlubila snímky z kadeřnictví, kde si nechala zahustit vlasy. Většina jejích followerů na sociálních sítích zkoumala spíše něco jiného nežli bujnější kadeře.

Na fotkách totiž Jasmina docela mimoděk předvedla zvětšené rty. Přestože se v následných instastories balkánská kráska dušovala, že jde jenom o špatnou fotku, o něco později kápla božskou: „AAANO, dala jsem si aplikovat kyselinu hyaluronovou,“ napsala k fotce, na které je se svým stylistou, jehož rty také vypadají dost nepřirozeně.

„Momentálně jsou rty o něco větší, než budou finálně vypadat, protože to mám stále velmi čerstvé, takže zhruba za pár dní uvidíte, jestli se vlastně až tak moc změnily,“ omluvila výraznost svých rtů partnerka vulgárního rappera Rytmuse s tím, že nejde o konečný výsledek, kterého chtěla aplikováním této látky docílit. Jenže na SuperStar party, kde se objevila ve čtvrtek večer, údajně s vymknutým kotníkem, bylo vidět, že její úsměv zatím žádné výrazné změny nedostál. A chvílemi to vypadalo, že má – patrně kvůli otoku – se svými naducanými rtíky problémy.

Přestože šaty, které pro tuhle speciální příležitost zvolila, vypadaly velice hezky, a její štíhlá postava jenom půlrok po porodu syna rozhodně nevypadala, že by potřebovala odbornou pomoc fitness trenérů (jak alespoň počátkem roku tvrdila na svém instagramu), bylo dost složité soustředit se na cokoliv jiného, než na její uměle působící tvář. Na svém účtu od svých sledujících totiž obvykle vychvalovaná Jasmina sklidila porci nevybíravých komentářů, kdy byla její nová vizáž přirovnávána například ke Kačerovi Donaldovi...

Nicméně to, jak Jasmině výplň rtů sluší, necháme na posouzení vám! Podívejte se do naší galerie!

VIDEO: Pamatujete si ještě? Takhle lhala Jasmina Alagičová o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi…

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
65 fotografií