Tohle téma odedávna rozděluje společnost na dva tábory. Na jedné straně barikády jsou maminky, které nemají problém nakrmit své dítě kdekoliv a před zraky kohokoli. A na straně druhé je kojení intimní záležitostí, kterou by nikomu neukázaly za nic na světě. Jasně najevo, kde stojí, teď dala Nikol Moravcová. Ta svou šestiměsíční Violet sice nekrmila z prsu někde v obchodním centru, u kojení se ale nechala zvěčnit a snímek umístila na sociální síť. A na té je bezesporu větší šance, že ho uvidí víc lidí, než kdyby seděla s miminkem u prsu někde v parku.

„Ustlaná postel, všechno voňavé, župánek, ambientní osvětlení a nažehlené vlásky. Ráno? Na hlavě ananas, koza ven, pytle pod očima... Vlastně se to moc neliší od mého předchozího party života. Jen tenkrát to bylo jedenkrát týdně, teď mám tenhle mejdan everyday bro (každý den, brácho),“ opatřila fotku popiskem s vtipným vyznáním Nikol Moravcová.

Byť někdejší vyhlášená večírková královna žije mateřstvím, blogování se nevzdala. Proč taky, když si jím přivydělává na živobytí a k mateřské se každá koruna hodí. A tak se Nikol dělí i o takhle zásadní a soukromé rodinné momenty společně s myšlenkami, které se jí u toho honí hlavou.

VIDEO: Nikol Moravcová těsně před porodem 

Video
Video se připravuje ...

9. měsíc a pořád ve svém živlu! Těhotná blogerka Nikol Moravcová o porodu Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií