Známý pár prodává své vskutku neskromné bydlení za částku, na kterou opravdu jen tak někdo nedosáhne! Luxusní rozsáhlá nemovitost na lukrativním místě Bell Air v LA má podle informací TMZ hodnotu, kterou však dosud nikdo neocenil. Proto šla představitelka seriálové Rebeccy z Plného domu, kde mimo jiné střídavě zářila i dvojčata Olsenova, s cenou dolů. O kolik? O 160 milionů!

Z původních 800 milionů korun slevili manželé na 640 000 000, což je pořád hodně přes půl miliardy korun. I když je to sleva výrazná, těžko říct, jestli to pomůže rychleji sehnat tak movitého kupce. Sídlo, které nabízí 1115 metrů čtverečních podlahové plochy, zahrnuje šest ložnic a devět koupelen, takže je vskutku dělané jen pro ty nejnáročnější z nejnáročnějších.

Otázkou zůstává, proč se dvojice najednou zbavuje společného domova. Jako odpověď se nabízí nepříjemná skutečnost, jež se s nimi táhne už od března 2018. Stejně jako hvězda Zoufalých manželek Felicity Huffmanová (57) i Lori Loughlinová a Mossimo Giannulli byli totiž obviněni z úplatkářství, když děkanovi jedné z prestižních amerických univerzit zaplatili v přepočtu přes 10 milionů korun, aby zařídil přijetí jejich ratolestí na vyhlášenou školu.

Podle informací amerických médií páru za milionové úplatky nyní hrozí až neskutečných 50 let za mřížemi! Zdroje ale přesto tvrdí, že za prodejem sídla není vidina doživotního posezení v chládku vězeňské cely, ale posedlost známé dvojice stěhovat se v horizontu několika málo let z jednoho místa na druhé.

Podívejte se v galerii, jaký luxus možná nedobrovolně vymění za vězeňskou palandu a pár metrů čtverečních!

Fotogalerie
34 fotografií