Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krewella vystoupí v Česku poprvé v klubu. Sesterské DJské duo chystá žánrově rozmanitý set

Krewella vystoupí v klubu Duplex 5. března 2020.
Krewella vystoupí v klubu Duplex 5. března 2020.  (Autor: Duplex)
Autor: shp, tz - 
31. ledna 2020
18:30

Jejich hudba je výrazná, líbivá a kombinuje v sobě spoustu různých elektronických žánrů. Jakmile se rozezní, už po pár sekundách víte, že tyto beaty a melodie patří americkému duu Krewella. To se v březnu vrátí do Česka, aby zde poprvé vystoupilo v klubovém prostředí.

Jahan a Yasmine Yousafovy jsou za mixpultem k nepřehlédnutí. Že jsou sympatické hudebnice sestry, je jasné na první pohled. Formace Krewella byla založena již v roce 2007. Její hudební zaměření je již od samotného počátku velmi pestré, což mohli slyšet fanoušci na akcích jako Tomorrowland, Eletronic Daisy Festival nebo Balaton Sound.

V setech amerického dívčího dua s pákistánským původem lze slyšet dancepop, house, trap, future bass, electro, brostep, dubstep, ale i hardstyle a další styly. Sestry však nejsou jenom zkušené DJky, ale také zpěvačky. V jejich sonzích můžete slyšet jejich hlasy.

Debutové album Krewelly Get Wet z roku 2013, z něhož vznikly singly jako Alive a nebo Live for the Night, se stalo okamžitým hitem. Oba tyto songy okupovaly hudební žebříčky po celém světě, track Alive získal v USA dokonce platinovou desku.

V pátek vyšlo dlouho očekávané druhé album Krewelly s názvem Zer0. Pochází z něj nový future bassový hit Greenlights, který určitě zazní i v Česku. Krewella vystoupí ve čtvrtek 5. března 2020 v pražském klubu Duplex, který se nachází na Václavském náměstí.

Oficiální facebook akce s Krewellou

Zobrazit celou diskusi