Muzikálový zpěvák byl minulý týden v pátek hospitalizován kvůli nevolnosti před představením muzikálu Tři mušketýři v Divadle Broadway. Stěžoval si především na bolest v oblasti srdce. Naštěstí mu byla včas poskytnuta lékařská pomoc. „Při selhání Bohouše odvezl režisér Libor Vaculík do Motola,“ prozradil jeden ze zaměstnanců divadla.

Bohouš Josef měl ucpanou tepnu a pročištění nepomohlo, musel podstoupit chirurgické přemostění neprůchodné části tepny. „Ve středu podstoupil operaci bypassu v pražském IKEM u profesora Jana Pirka. Bohouškovi přejeme hodně zdraví a brzký návrat na divadelní prkna,“ dodal člověk z divadla.

Plánovaná představení muzikálu Muž se železnou maskou bohužel Josef neodehraje, čeká ho několikatýdenní rekonvalescence. V roli mušketýra Athose se alternuje s Petrem Kolářem (52), který však kvůli svým dříve nasmlouvaným závazkům za něho nemůže odehrát všechna představení.

„Museli jsme narychlo za Bohouše sehnat náhradu. Roli Athose skvěle v rekordním čase nastudoval Peter Pecha,“ řekl zaměstnanec divadla s tím, že Pecha v muzikálu rovněž účinkuje, a to v roli Athosova syna Raoula. „Athose hraji ve Třech mušketýrech, tak si ho odteď zahraji i tady. Jen je to těžké v tom, že budu muset v této roli o hodně zestárnout, ale o to se určitě postarají maskéři,“ okomentoval situaci Peter Pecha (30).

VIDEO: Bohouš Josef: Nečekaná reakce mazlíčka na rachejtle!

Video
Video se připravuje ...

Bohouš Josef: Nečekaná reakce mazlíčka na rachejtle! Pavlína Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií