Chtěla se fanouškům pochlubit účesem a skočilo to tak trochu fiaskem. Ti jí totiž nejenže v hojném počtu zkritizovali nový účes a barvu s tím, že je prodloužení vidět a tmavší odstín jí přidává zbytečné roky navíc, ale více je zarazily nepřirozeně velké rty, které na fotce Rytmusovy (43) manželky šlo opravdu jen stěží přehlédnout.

„Špatný, jak vlasy, tak pusa, ale proti gustu...,“ zněla jedna z mírnějších insta-kritik, kterých bylo pod fotkou nepočítaně. „Vlasy pěkné, ale světlejší a kratší byly hezčí. Ale ty rty dost bijí do očí. Už nevypadáš pěkně přirozeně,“ zní další komentář na konto vlasů i rtů slovenské moderátorky. A tak to Alagičové nedalo a v InstaStories se vyjádřila. „Mám ale pocit, že je to jenom taková fotka, protože doopravdy nejsou nějaké větší… Nechápu, že se vám zdají extrémně velké…,“ řekla a popřela, že by podstoupila nějaké umělé vylepšení.

Teď ale obrátila! Že by slovenské krásce došlo, že fanoušci neuvěří všemu, co řekne? Měli totiž pravdu. „Ráda vám všeobecně odpovím na téma zvětšení rtů. Tak jako vždy i teď vám bez jakéhokoli mlžení a nebo podobných zbytečností všem mohu odpovědět AAANO, dala jsem si aplikovat kyselinu hyaluronovou...,“ napsala k fotce, na které je se svým stylistou, jehož rty také vypadají tak trochu „podezřele“.

„Momentálně jsou rty o něco větší, než budou finálně vypadat, protože to mám stále velmi čerstvé, takže zhruba za pár dní uvidíte, jestli se vlastně až tak moc změnily,“ omluvila výraznost svých rtů Jasmina Alagičová s tím, že nejde o konečný výsledek, kterého chtěla aplikováním této látky docílit.

VIDEO: Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
67 fotografií