Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Záhadná smrt tří dětí (†3, †7, †9): Zdravotní sestru obvinili z vraždy!

Conor (†9), Darragh (†7), a Carla (†3) s tátou Andrewem
Conor (†9), Darragh (†7), a Carla (†3) s tátou Andrewem  (Autor: Irská policie)
Autor: VaB - 
1. února 2020
18:35

Irská policie vyšetřuje tragickou smrt tří sourozenců (†3, †7, †9), jejichž tělíčka našli minulý týden v pátek v rodinném domě nedaleko Dublinu. Malé děti někdo zdrogoval a udusil. Podezření padlo na jejich matku, zdravotní sestru, kterou nyní policisté obvinili z vraždy. Otec dětí je na dně, pomáhají mu ale sousedé.

Těla Conora (†9), Darragha (†7) a Carla (†3) našla irská policie v domě nedaleko Dublinu. Podezření od začátku padlo na jejich matku, zdravotní sestru Deidre (40), která pracovala v dětské nemocnici, ale podle zjištění irských médií byla několik měsíců v pracovní neschopnosti kvůli psychickému onemocnění. 

Dezorientovanou ženu osudného dne našel na ulici taxikář a nabídl jí odvoz domů. Žena ale v autě omdlela a řidič jí musel zavolat sanitku. Do jejího domu ihned vyrazila policie a stejně tak i manžel a otec jejich tří dětí. Za oknem našel s policisty podezřelý vzkaz. „Nechoď nahoru, zavolej záchranku,“ stálo na něm. Když vstoupili dovnitř, čekalo na ně něco strašného! V prvním patře ležela dvě tělíčka mrtvých dětí. Třetí pak bylo nalezeno v přízemí.  

Otec se zhroutil

Policie po činu informovala, že děti někdo předávkoval a údajně i udusil. Otec Andrew se poté, co našel své děti v domě mrtvé, zhroutil. Jeho žena v nemocnici bojovala o život, byla totiž předávkovaná léky na bolest. V domě byl pak nalezen další hrozivý vzkaz. „Děti čekal prázdný život,“ zněla zpráva podle britského deníku The Sun.

Podle listu Daily Mail policie nyní ženu obvinila z vraždy! „Čtyřicetiletá žena byla obviněna v souvislosti se smrtí tří dětí,“ uvedl mluvčí policie.

Sousedská podpora

Andrewovi se v této těžké chvíli dostává podpory alespoň od jeho sousedů. Podle Daily Mailu se před jeho domem shromáždila stovka lidí se svíčkami. „Děkuji vám všem, že jste sem dnes přišli, děkuji vám za vaši lásku, váš soucit, vaši podporu a vaše přátelství,“ vzkázal lidem.

„Všichni před sebou měli krásnou a jasnou budoucnost s rodinou, přáteli a komunitou, která je miluje,“ uvedl dále Andrew. Dodal, že pro něj je ale budoucnost momentálně nepřítelem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání