„Necítím se ani nějak extrémně zadýchaná, nebo že by mě bolela záda, nebo nemohla spát,“ přiznala modelka v primáckém Top Staru, že se cítí i v těhotenství dobře. Bohužel lékaři mají přece jen obavy.

Její dítě totiž nemá v děloze ideální polohu, proto zatím není ani jasné, zda bude Vignerová rodit přirozeně či bude muset podstoupit císařský řez. Porodník jí navíc naordinoval na dva měsíce tzv. klidový režim, kdy by měla být spíše doma a nikam moc nechodit.

Nějaké vycházky ale samozřejmě má, těch se snaží využívat k pořizování výbavy pro miminko - nyní tak navštívila akci, kde vybírala kočárek. „Ale ten poslední měsíc je asi takový hodně intenzivní, i když ho možná ani nezažiju, protože možná porodím, až přijedu domů,“ dělala si tak trochu legraci Aneta, která by si prý moc přála, aby byl partner Petr Kolečko (35) také u porodu. Přitom dříve bývala proti tomu, jenže teď změnila názor. „Tím, jaký je Peťa partner, tak mám pocit, že by mi tam ta opora hrozně chyběla a neumím si to úplně představit,“ říká.

Prý se o ni báječně stará, zakazuje jí cokoliv dělat a kupuje jí koblihy. Sám scenárista si ale povzdechl, že teď měl moc práce a nemohl si požehnaný stav partnerky náležitě vychutnat. Teď hodlá polevit a užívat si první chvíle se synem. Dvojice už totiž o dítěti mluví v mužském rodě, je tak jasné, že to bude chlapec. „Asi to jinak neumí, no,“ smála se v rozhovoru pro Top Star rodačka z Havířova, jelikož její milý už má z předchozího vztahu rovněž dva syny.

VIDEO: Misska Aneta Vignerová v začátcích těhotenství: 10 kilo nahoře!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Misska Aneta Vignerová: 10 kilo nahoře, ale bříško nikde! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
67 fotografií