Téměř přesně před třemi lety podstoupila youtuberka a jedna z nejvlivnějších instagramových českých influencerek Týnuš Třešničková plastiku prsou. Své jinak dokonalé křivky si nechala vylepšit umělými trojkami, které pak velmi ráda ukazovala. Po pověstném úrazu v istanbulské restauraci, kam se během prvních dnů dovolené vydala s tehdejším přítelem, se ale vše změnilo a od té doby Týnuš odhalenou kůži ukazovala postupně a oblast hrudníku vůbec ne. Až teď!

I když fanouškům tvrdila, že prsa ohněm neutrpěla, není tomu tak. Mnozí se nejdřív dokonce domnívali, že popáleniny byly natolik fatální, že lékaři silikony krásné youtuberce museli vyndat. Tak hrozné to naštěstí nakonec nebylo, přesto zákeřný oheň zanechal rány i na těchto intimních místech, na která byla Týnuš Třešničková do té doby patřičně pyšná a mužské oko se na ně milerádo podívalo.

Od nehody uteklo neskutečných 16 měsíců a konečně se odvážila v sexy spodním prádle předvést, jak na tom její vnady jsou. A nelze si nevšimnout jizev, které známou influencerku také jistě musely patřičně potrápit. I tak se ale jistě nemá za co stydět a až se rány lépe zahojí, bude moct zvláště pánské fanoušky těšit znovu odhalenějšími záběry.

Fotogalerie
77 fotografií