„Člověk musí odhalit svoje soukromí a já to soukromí mám jako domov. Jsem hodně v práci, tak se vracím domů a nechci to svoje soukromí zase tolik odhalovat. A upřímně, neumím se vyfotit. Nebaví mě to,“ vysvětlil Bouček v rozhovoru pro DVTV novinářce a moderátorce Daniele Drtinové (49), proč jeho sociální sítě, mezi něž se řadí v zásadě hlavně instagram, neobsahují reklamu, jako je u známých a vlastně i neznámých osobností v dnešní době naprosto běžné.

„Mně to přijde jako takové vychloubání. Já se rád vychloubám prací. Ono je to možná na těch mých chabých sociálních sítích vidět. Já tam vždycky dávám kus tý práce,“ netají se Bouček, který si uvědomuje skutečnost, že se svými necelými 70 tisíci sledujícími na instagramu díru do světa sociálních sítí neudělá, a ani nechce. Ostatně nejnižší honorář za jedno moderování, o který se nemusí bát při svých kvalitách říct, se pohybuje okolo částky 80 tisíc korun!

Například jeho největší pomyslný konkurent, kolega a kamarád Leoš Mareš (43) je pravý opak. Na instagram se dle nejnovější statistiky z ledna 2020 stal s počtem 868 tisíci „followers“ třetím nejsledovanějším Čechem (druhé místo obsadila umělkyně Silvie Mahdal s 925 tisíci a první místo patří bývalému českému brankáři Petru Čechovi, který se pyšní bezmála dvěma miliony). A tak není divu, že ten, na rozdíl od Libora Boučka, ze své moci a zájmu lidí profituje naplno.

„Občas si říkám, že bych to měl dělat, ale vlastně nevím proč. Nejsem v tom tak silný, nebaví mě to. Nejsem v tom doma, i když vlastně ten vliv sociálních sítí se bude zvyšovat. Není to ale sféra, která by mě nějak lákala,“ dodal Bouček, který tento měsíc nečekaně po patnácti letech opustil rádio a odešel z Evropy 2, aby se stal jedním z předních moderátorů očekávané zpravodajské stanice CNN Prima News.

VIDEO: Manželé Boučkovi na Plese jako Brno

Video
Video se připravuje ...

Manželé Boučkovi na Plese jako Brno Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií