Naštěstí to natáčení nijak neohrožuje. Tyhle hroty, byť v dané době ostré jako břitva a možná i napuštěné jedem kurare, se už lety olámaly či obrousily. Herečka a malířka Iva Hüttnerová (71), která je na seriálovém statku nepostradatelnou hospodyní Alžbětou s léčitelskými schopnostmi, byla kdysi osudovou ženou kolegy Ondřeje Pavelky (64). Ten hraje starostu obce a právě se vyrovnává s tím, že jeho syn možná není úplně jeho.

Vztah ze 70. let

„Prosím vás, to je dávnověk,“ brání se Iva striktně jakékoli vzpomínce na vztah v Pavelkou, který prožila v 70. letech. Před oltář šla až s režisérem Ivanem Rajmontem (†70). Manželství uzavřené v kostele bylo bouřlivé, ale krátké. Rozvedli se, když jejich synovi Matoušovi (46) byly pouhé tři roky. Stejně je ale až do Rajmontovy předčasné smrti na rakovinu pojilo hluboké přátelství.

Od roku 1982 je Iva šťastná s podnikatelem, stavebním inženýrem Petrem Mändlem (64). Mají spolu dceru Kláru.

Nemůže být sám

Ondřej Pavelka si toho prožil taky na román. Jednu dobu byl dokonce jeho tchánem generální ředitel Komerční banky Richard Salzmann (90). S jeho dcerou, herečkou Evou Salzmannovou (61), má syna Kryštofa (34).

Po rozvodu se Pavelka zamiloval do další kolegyně Sabiny Králové (49). S ní zplodil syna Mikoláše (19). Ani tohle manželství ale nevydrželo.

V současné době má herec po boku mladou přítelkyni Veroniku. „Nemůžu být sám,“ vysvětluje Ondřej. „Potřebuju mít vedle sebe někoho, kdo dá chaosu řád,“ upřesňuje. V posledních letech se stal přímo seriálovou hvězdou počínaje nekonečnou Ulicí a právě reprízovaným Poldou konče. A k tomu se sešel na place s bývalou láskou Ivou…

Další bývalé lásky…

Dana Batulková (61) a David Prachař (61): Osobní tragédie

Bývalí manželé si nějakou dobu nemohli přijít na jméno. Hlavně Batulková se nedokázala srovnat s tím, že ji na přelomu tisíciletí po Prachařově boku nahradila křehká kolegyně Linda Rybová (44). „Říkala jsem si, že horší už to být nemůže,“ vzpomínala herečka na kritickou dobu. Vadilo jí to také kvůli jejich potomkům Jakubovi (36) a Marianě (25). „Když v tom nejsou děti, tak se zase nic tak strašného neděje. Pokud se to ale týká širší rodiny, je to osobní tragédie,“ prohlásila Dana.

David založil s Lindou novou rodinu a má další tři děti – Rozálii (16), Josefínu (15) a Františka (12). Dnes má i vítězka jedné řady StarDance spokojený partnerský život. Jejím přítelem se stal režisér a bývalý ředitel Městských divadel pražských Ondřej Zajíc (47). Ve Slunečné hraje Batulková manželku starosty a Prachař jejich souseda a dobrého kamaráda. Se společnými scénami se proto roztrhl pytel, ale evidentně nemají problém.

Lucie Benešová (45) a Filip Blažek (46): Dohromady mají šest dětí

I představitelé bývalé prostitutky Rózy a ostříleného koňáka Toma pečujícího o dvě děti bývali kdysi manželským párem. Mají společného syna Luciána (23) a svou minulost si postupem let vyřešili. „Už jsme spolu v jednom seriálu hráli, taky jsme se potkali v dabingu. Všechno je v pořádku, jinak bychom tady takhle nebyli,“ ujišťuje Lucie Benešová.

Po rozvodu si vzala kolegu Tomáše Matonohu (48) a společně vychovávají Laru (9), Štěpána (12) a Sáru (21), kterou si osvojili. Filip Blažek si po téměř patnáctiletém vztahu loni konečně vzal přítelkyni Jolanu (40). Mají dcery Johanu (14) a Fillippu, které budou v březnu čtyři roky.

VIDEO: Seriál Slunečná: Řekne Týna ano na nečekanou žádost o ruku?

Video
Video se připravuje ...

Seriál Slunečná: Řekne Týna ano na nečekanou žádost o ruku? TV Prima

Fotogalerie
43 fotografií