Nervově vyčerpaná Dominika svěřila Blesku, že jí není maniodepresivní manžel, s nímž se chce rozvést, lhostejný.

Mezi čtyřma očima

„Jsme stále v telefonickém kontaktu, takže vím, jak se Timo v Česku zabydluje,“ řekla včera prvorozená Slavíkova dcera. „Navrhla jsem mu, že se v úterý večer sejdeme na večeři a vyříkáme si řadu věcí. Je potřeba, abych si s ním ještě jednou promluvila,“ prozradila ještě před včerejší schůzkou.

Večeře v luxusní restauraci

Ta byla naplánovaná na osmou hodinu večerní, kdy Gottová končila pracovní den v baru v centru Prahy. „Znovu mu ale zopakuji, že se k němu vracet nebudu a že můžeme zůstat kamarády,“ zdůrazňovala před večerním setkáním. Krátce po osmé tak oba skutečně vycházeli z obchodního centra, kde Dominika pracuje v jedné z restaurací za barem. Timo, opět oblečený v ošuntělé teplákovce, jí tam nejspíš po celodenní směně gentlemansky vyzvedl.

Jejich kroky směřovaly přes náměstí republiky do Slovanského domu v ulici Na Příkopě, kde zamířili do vyhlášené brazilské restaurace. V ní není problém za večeři pro dva utratit kolem dvou tisíc korun i více, a tak je zřejmé, že se Dominika pořádně plácla přes kapsu a během chvíle utratila víc než svůj celodenní výdělek. Timo totiž, jak je známo, žádnými financemi neoplývá.

Společná cesta domů

Po večeři se oba svezli jedním taxi. Oba vystoupili na pražském Žižkově, kde Timo přebývá v místním zapadlém hotýlku. Jejich cesty se však rozešly. Dominika patrně dodržela slovo a svého manžela na milost nevzala, a tak místo s ním pokračovala pěšky dál na zastávku MHD, odkud jela zpět do svého dočasného domova, ke zpěvačce a kamarádce Šárce Rezkové (50).

Seřvala ho

Dvě schůzky manželů proběhly hned po Timově příletu do Prahy. První, kdy za svou ženou přišel do práce, trvala jen pět minut. Dominika svého muže seřvala a poslala ho pryč, protože přiletěl na návštěvu o měsíc a půl dříve, než byli domluveni.

Druhá, už o něco klidnější schůzka měla hodinový průběh. Dominika pozvala Tima na večeři a on jí řekl, že by chtěl obnovit vztah a žít s ní v Praze. To ale Gottová kategoricky odmítla, darovala manželovi tisícovku na nocleh v hotelu a odjela domů.

Jak dopadla úterní večeře, to se dočtete v zítřejším Blesku.

VIDEO: Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev!

Video
Video se připravuje ...

Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev! David Turek

Fotogalerie
87 fotografií