Právě souboj televizních seriálů je v posledních dvou týdnech ostře sledované téma, protože primácká Slunečná po dlouhých patnácti letech poprvé sesadila z prvního místa ve sledovanosti dosavadního favorita divácké přízně, nováckou Ordinaci v růžové zahradě 2. A už čtyřikrát za sebou!

Obě mladé herečky, které se v úspěšné Čarodějce v GoJa Music Hall s láskou nenávidí coby zelená Elphaba a bílá Glinda, tak teď budou mít další důvod k řevnivosti. „Hraju pacientku s roztroušenou sklerózou, která chce otěhotnět. Manžela mi mimochodem hraje Jindra Nováček, který s námi také v Čarodějce hraje,“ směje se Elis s tím, že doufá, že se její příběhová linka v Ordinaci zajímavě vyvine.

Diváky na svůj seriál ale láká i Natálka. „Hraju dceru Terezy Brodské a Davida Prachaře. Je pravda, že je to úplně něco jiného než divadlo. Jsem zvyklá z muzikálů, že musím hrát mnohem víc, tady je to takové civilnější,“ říká o Slunečné. Obě kolegyně si ve svých seriálech přejí úspěch a budou se na sebe vzájemně dívat, bok po boku jsou ale k vidění jen v Čarodějce, která bude diváky bavit do prázdnin.

VIDEO: Z Grossové bude komička: Čarodějka je pro zpěvačku obří výzvou!

Video
Video se připravuje ...

Z Grossové bude komička: Čarodějka je pro zpěvačku obří výzvou! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
47 fotografií