Na podzim to mezi nimi v přímém přenosu StarDance přímo jiskřilo. O jejich možném vzplanutí se hovořilo hlavně kvůli jejich hodinám trávených společně v penzionu nedaleko televizní tančírny. Ze všech stran se začaly objevovat zvěsti o těžké manželské krizi, kterou někdejší hvězda českého a světového biatlonu zažívá a už dlouho řeší se svým badmintonistou Petrem Koukalem (34).

Manžel se (údajně z pověrčivosti) nedostavil ani na jeden z přímých přenosů a pouze dvakrát se objevil na generálce, když už s taneční partou vyrazil do baru, Gábiny si skoro nevšímal.

Má padáka?

Zrzavou krásku navíc ani koncem minulého roku nedoprovázel na exotickou dovolenou. Do nového roku tak vykročila sportovkyně sama ve Vietnamu. „Na začátku roku jsem se rozhodla odpočinout a nabrat síly v Mui Ne. Potkala jsem zde spoustu nových lidí ze všech koutů světa, viděla mnoho nádherných míst a zažila úplně jinou kulturu a životní styl. I tady jsem si ale našla takovou malou výzvu – kiteboarding. I když mi to zatím moc nejde, tak z toho mám radost,“ psala pod fotku, kde se chystá brázdit vlny oceánu na prkně s tažným padáčkem (tzv. kitesurfing). Po manželovi ani památky, společnému pobytu nenahrávalo ani znění statusu: „Rozhodla jsem se... Viděla jsem... Našla jsem...“

Odpustek?

Ve stejnou dobu si vychutnával sluníčka i Prágr, který přítelkyni Denise možná jako odpustek nachystal pohádkový pobyt na Maledivách. „Žena se stane obrazem toho, jak se k ní chováš. Pokud se ti nelíbí, jak se chová, nejprve se podívej, jak s ní zacházíš,“ filozofovala Denisa spolu se svými sexy fotkami z bělostných pláží.

Opakují si pohyby

Hned po návratu začal opět trénovat a rovnou s Koukalovou. I když tento taneční pár vypadl před branami finále, nabídky práce se jim jen hrnou. „K mému překvapení jsme dostali s Martinem pozvání vystupovat na akcích s našimi tanci, tak si musíme připomenout všechny kroky a pohyby. Už se těšíme a doufáme, že tam nebude za sloupem schovaný někdo z porotců,“ prozradila bývalá biatlonistka s úsměvem. První kšeft už mají za sebou a zavedl je na ples do Prostějova.

Koukal za sloupem

Když pár oznámil, že bude zase společně vystupovat, nenarazil jen na kladné ohlasy, ale také na ty rýpavé. „Za sloupem bude schovaný pan Koukal,“ narážel jeden ze sledujících na to, že by se měla Gábina obávat spíš manžela než porotců.

Fotogalerie
46 fotografií