V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Vykmanova, kterou tvoří Tereza (23), Michal (26), Míša (3) a Matyáš (2). Na druhé straně se seznámíme s Pavlou (26), Lukášem (29), Lilinkou (2,5) a Páťou (11 měsíců), kteří žijí v obci Slabce.

Rodinu z Vykmanova přihlásila do Výměny manželek Tereza. Příliš svému partnerovi nevěří, že je jí věrný, a kromě žárlivosti má výhrady i k tomu, jak se Michal chová k jejich společným dětem. „Chtěla bych, aby pořád neřval na ty dva kluky,“ prohlásí.

Druhý pár je spolu pět let. Podle Pavly je Lukáš obrovský puntičkář a stále se rozčiluje, hlavně kvůli úklidu. „Chtěla jsem zjistit, jestli to nějaká jiná ženská vydrží, to, co všechno dělám já,“ usmívá se Pavla, která záhy zjistí, jak si doma žila v podstatě naprosto bezproblémově.

To, co zažije v náhradní rodině, si totiž rozhodně nepředstavovala ani v tom nejhorším snu. Nějaké Lukášovy výtky jsou naprosto ničím proti tomu, co bude předvádět cholerický Michal. Velice málo mu stačí k tomu, aby vybouchl, a pak se rozpoutá učiněné peklo. Jedna z hádek dokonce vygraduje tak, že se Pavla rozbrečí, když ji Michal, na první pohled sympaťák, v záchvatu hněvu počastuje těmi nejhoršími výrazy.

„Buď ráda, že nejsi moje manželka, to bys skončila brzo na zemi v krvi!“ vřeští naprosto nepříčetný Michal, který neváhá prozatímní manželce dokonce ani agresivně vyhrožovat fyzickým násilím. Není divu, že se Pavla chvílemi zcela bez nadsázky (a zcela pochopitelně) obává o svůj život, a strachuje se, že to po jeho boku celou dobu nevydrží…

VIDEO: Výměna manželek: Nadávky a vyhrožování!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Nadávky a vyhrožování! TV Nova

Fotogalerie
21 fotografií